Δείτε Live την ταινία «Το Τυχερό Πανταλόνι» από την ταινιοθήκη του zougla.gr - Zougla

Pluralism / Μάιος 25, 2020 - Πηγή: zougla

Δείτε Live την ταινία «Το Τυχερό Πανταλόνι» από την ταινιοθήκη του zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 08:00

Παρακολουθήστε σήμερα το βράδυ στις 21:00 την ταινία «Το Τυχερό Πανταλόνι» από την ταινιοθήκη του zougla.gr ΕΔΩ .

Μία ταινία κάθε βράδυ στις 21:00

Το zougla.gr συνεχίζει και σήμερα το βράδυ στις 21:00 την προβολή online μιας αγαπημένης ταινίας του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Απόψε το βράδυ η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει online την ταινία «Το Τυχερό Πανταλόνι». Πρόκειται για μια κωμωδία του1963 σε σκηνοθεσία Πάνου Γλυκοφρύδη, με τους Θανάση Βέγγο, Νίκη Λινάρδου, Γιάννη Αργύρη, Δημήτρη Νικολαΐδη.

Διάρκεια: 84'

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένας φουκαράς στο όνομα και τη ζωή ακολουθεί τη συμβουλή μιας τσιγγάνας και κλέβει το παντελόνι ενός ευτυχισμένου ανθρώπου για να ευτυχήσει κι ο ίδιος.

Ο Θανάσης Φουκαράς (Θανάσης Βέγγος) συλλαμβάνεται τη στιγμή που φεύγει από το διαμέρισμα του Βαγγέλη (Δημήτρης Νικολαΐδης), έχοντας κλέψει μόνο ένα παντελόνι. Στον αστυφύλακα που τον συνέλαβε, στον Βαγγέλη και στη γυναίκα του, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σ` αυτή την πράξη.

Η ταινιοθήκη του zougla.gr προβάλλει κάθε βράδυ ταινίες που αγαπήσαμε και μας μεταφέρουν στη μεταπολεμική ελληνική πραγματικότητα γεμίζοντάς μας με μια γλυκιά νοσταλγία. Δραματικές και κωμικές ταινίες και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά και θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο και συγκίνηση.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 08:00

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!