Πόσα τριήμερα έχει το 2017;

Pluralism / Ιαν 18, 2017

                                      

Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά-καλά η χρονιά και το μυαλό μας είναι στα τριήμερα!!Και μόνο η σκέψη όμως μας καθησυχάζει και μας ξεκουράζει.Για να δούμε αναλυτικά λοιπόν τα τριήμερα της καινούριας χρονιάς.

Το πρώτο τριήμερο ήταν το τριήμερο των Θεοφανών που προηγήθηκε(Παρασκευή 6 Ιανουαρίου).

Το τριήμερο που ακολουθεί είναι αυτό της Καθαράς Δευτέρας στις 27 Φεβρουαρίου(Άρα τριήμερο από 25-27 Φεβρουαρίου).

Η 25η Μαρτίου ξεγλιστράει και πέφτει δυστυχώς Σάββατο.

Το Πάσχα φέτος είναι νωρίς στις 16 Απριλίου,άρα στις 17 Απριλίου είναι Δευτέρα του Πάσχα που είναι αργία.

Καλά-καλά πριν τελειώσει το Πάσχα η Πρωτομαγιά μας κάνει τη χάρη για φέτος αφού πέγτει ημέρα Δευτέρα και μας χαρίζει ένα τριημεράκι για να αποχαιρετήσουμε σιγά-σιγά την Άνοιξη(29 Απριλίου-1 Μαϊου).

Ακολουθεί η Δευτέρα 5 Ιουνίου όπου είναι του Αγίου Πνεύματος και μας καλοσωρίζει το καλοκαίρι και επίσημα!!!(3-5 Ιουνίου).

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με τις διακοπές και τον μήνα Αύγουστο!!Φέτος ο Δεκαπενταύγουστος πέφτει Τρίτη,οπότε κανονίστε όσοι δεν έχετε άδεια εκείνη την περίοδο να αρρωστήσετε για να απολαύσετε ευχάριστα το τετραήμερο!!

Λες και το κάνουν επίτηδες φέτος!!Οι εθνικές μας εορτές δεν μας κάνουν τη χάρη.Έτσι η 28η Οκτωβρίου πέφτει και αυτή ημέρα Σάββατο.

Για τους εκπαιδευτικούς και μόνο η  εθνική επέτειος (17 Νοέμβρη)κάνει ένα επιπλέον δωράκι και πέφτει ημέρα Παρασκευή!!(17-19 Νοεμβρίου).

Κλείνοντας πανηγυρικά τη χρονιά,βλέπουμε ότι τα Χριστούγεννα πέφτουν ημέρα Δευτέρα(άρα 23-26 τετραήμερο) όπως και η Πρωτοχρονιά(30 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου).

Το γενικό συμπέρασμα:Not bad!!Καλή ξεκούραση και καλές βόλτες!!!

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!