Γλυκά Νερά - Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα - www.enikos.gr

Pluralism / Ιουν 29, 2021 - Πηγή: enikos
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

Γλυκά Νερά - Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν: Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα

08:53 08:53

Κοινωνία

Συνέντευξη στη βρετανική "Sun" έδωσε ο πατέρας της Καρολάιν , ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι η κόρη του χάθηκε και μάλιστα από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο Ντέιβιντ Κράουτς που θρηνεί για τον χαμό της 20χρονης κόρης του και μάλιστα με τόσο φρικτό τρόπο ανέφερε χαρακτηριστικά: "όταν το ανακάλυψα, η μοναδική μου στενοχώρια ήταν ότι δεν ήξερα νωρίτερα ότι αυτός ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες".

Ο πατέρας της Καρολάιν είπε ακόμη ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Σουζάνα έμαθαν για τον θάνατο της Καρολάιν από γείτονες στην Αλόννησο. Συγκλονίζει με την περιγραφή του για το πώς αισθάνθηκε εκείνη την ημέρα. "Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να έχει φτάσει στο στήθος μου και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου".

Ο Ντέιβιντ Κράουτς σχολίασε και τις αναφορές που γίνονται από ορισμένους ότι μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες και όπως είπε "δεν μπορώ να το αποκλείσω" προσθέτοντας ότι "η Καρολάιν είχε μια δυνατή αίσθηση του σωστού και του λάθους" και θα μπορούσε να τον έχει προειδοποιήσει ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε σε τι είναι αναμεμειγμένος.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!