Γεωργιάδης: « Κότα λειράτη, παλιοκρητίκαρε..» Πολάκης:« Είσαι πιστό σκυλί του Σόΐμπλε»

Pluralism / Δεκ 15, 2016 - Πηγή: newsbomb

Άγριος καβγάς στη Βουλή με σκληρούς χαρακτηρισμούς 

 

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του αντιπροέδρου της ΝΔ έλαβε χώρα  στη Βουλή, κατά τη συζήτηση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού. Από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη με αφορμή την κατάσταση στην Υγεία και το χτίσιμο της εισόδου του υπουργείου από συνδικαλιστές, χαρακτηρίζοντας τον υπουργό :

«Κότα λειράτη! Νόμιζα πως οι Κρητικοί είναι λεβέντες αλλά εσύ είσαι κότα λειράτη. Αυτός ο Κρητίκαρος έγραφε "τα ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και τα ΝΑΙ για τις κότες" αυτά έγραφε πριν το δημοψήφισμα. Μετά το δημοψήφισμα είπε ένα ΝΑΙ μια κότα λειράτη.Ξαναγράψατε τουίτ σήμερα. Θα περίμενε κανείς ότι μετά τον εξεφτελισμό σας να μην ξαναγράψετε. Να σας δω όταν τα υπογράψει ο Τσίπρας τα νέα μέτρα αν θα τα ψηφίσετε ή θα παραιτηθείτε από την καρέκλα σας».
 

Απάντηση Πολάκη:

«Κοίτα με βαθιά στα μάτια. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ομιλίες σου που βρίζεις τον Καραμανλή, που βρίζεις τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ ως προδότες. Εμείς δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε όπως έκανες εσύ για να γίνεις υπουργός και να γίνεις μνημονιακότερος των μνημονιακών και πιστό σκυλί του Σόιμπλε». Όμως τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο όταν ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη και την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου ότι έστελναν ραβασάκια για προσλήψεις.

Παίρνοντας τον λόγο ξανά ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε τον κ. Πολάκη «γαϊδούρι» λέγοντας ότι τον προκαλεί να φέρει τα ραβασάκια στην Βουλή. «Ρε γαϊδούρι δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου! Θα σου κάνω μήνυση!»

Στην κόντρα των δυο ανδρών παραινέβη και ο κ. Μάριος Σαλμάς ο οποίος τόνισε σε έντονο ύφος:«Τώρα, θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια. Τα Σφακιά έχουν πολλά παλικάρια και μία πουλακίδα που ονομάζεται “Πουλάκης”», βάζοντας «φωτιά» στο Κοινοβούλιο και προκαλώντας νέα έκρηξη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Βίντεο από τα όσα λέχθηκαν στην Βουλή:

 

 



 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!