Τα ζώδια σήμερα 15/04/2020

Pluralism / Apr 15, 2020 - Source: thebest

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Υδροχόο  - σε χάση.

 

 

Κριός

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης…

Ταύρος

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων…

Δίδυμοι

Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα! Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας από κακή συνεννόηση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! 

Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα είναι θετικότερη σήμερα και οι πιθανότητες να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες περισσότερες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.  

Λέων

Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία που εκπέμπετε στους άλλους! Ωστόσο μην πυροδοτείτε με την συμπεριφορά σας την ζήλια του συντρόφου σας. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί θα βγείτε χαμένοι…

Παρθένος

Το πλανητικό σύστημα θα σας εξιτάρει τη φαντασία. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα!

Ζυγός

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα εκκρεμή ζητήματα με το δημόσιο, καθώς θα πρέπει σύντομα να τα διευθετήσετε. Μην τα παραμελείτε, γιατί αυτή η τακτική θα αποβεί σε βάρος σας.

Σκορπιός

Η μέρα είναι περίεργη και μπορεί να γίνει πιο δύσκολη εξαιτίας της δικής σας ευαισθησίας. Θα πρέπει να βαδίζετε με προσοχή στον αισθηματικό τομέα. 

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.

Αιγόκερως

Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Χείρα βοηθείας αναμένεται να προσφέρει και το πλανητικό σκηνικό, που εάν το εκμεταλλευτείτε, θα καταφέρετε να βελτιώσετε σε σημαντικό βαθμό την αισθηματική σας ζωή.

Υδροχόος

Οι πλανήτες σήμερα θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στις σχέσεις σας… Άγχος και στρες θα σας καταπονήσουν. Χαλαρώστε, γιατί κάποια πράγματα είναι πέρα από τις δυνατότητες σας.

Ιχθείς

Σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αναζητήστε ένα ήρεμο περιβάλλον, ώστε να κλέψετε χρόνο και να σκεφτείτε. Η κρίση σας λειτουργεί σωστά! 

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!