Τα ζώδια σήμερα 06/02/2020

Pluralism / Feb 06, 2020 - Source: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

6 Φεβρουαρίου 2020 07:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια ;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσετε εκκρεμείς οικογενειακές υποθέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, εάν καταφέρετε να χαλαρώσετε και αφεθείτε να εκφραστείτε ελεύθερα.

Ταύρος

Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σας έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολογήστε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προωθήστε σε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό.

Δίδυμοι

Προσοχή στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε ή στις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί μπορεί να φορτώσετε το πρόγραμμα σας χωρίς να το καταλάβετε και τελικά να τρέχετε χωρίς ανάπαυλα…

Καρκίνος

Το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφριάς κατάθλιψης υποχωρεί σημαντικά και ατενίζετε την μέρα σας με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία. Σήμερα μπορεί να γίνετε αποδέκτης πολύς αγάπης, εάν το επιτρέψετε…

Λέων

Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων. Φροντίστε να ακούτε προσεκτικά τι σας λένε οι άλλοι και μην βιάζεστε να κάνετε το δικό σας…

Παρθένος

Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι και ανικανοποίητοι με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας ή με το σημείο που έχετε οδηγήσει την ζωή σας, επαγγελματική ή προσωπική. Μήπως ήρθε η στιγμή να στραφείτε και σε πιο πνευματικές δραστηριότητες?

Ζυγός

Η ισορροπία σε σας, φίλοι Ζυγοί, αφορά την ποιότητα ζωής σας! Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας με το διατρέφεστε καλύτερα, να κοιμόσασθε περισσότερο και να αθλείστε όσο γίνεται περισσότερο.

Σκορπιός

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι από την δουλειά σας και πιέζεστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε για τις γνώσεις και την σοβαρότητα τους και χαράξτε τα επόμενα βήματα σας.

Τοξότης

Θα υπάρξουν ερωτικά ενδιαφέροντα στην σημερινή μέρα που θα σας αποσπάσουν την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτετε συνήθως με τα μούτρα όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλετε

Αιγόκερως

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις.

Υδροχόος

Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

Ιχθείς

Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές αναφορικά με τις επιδιώξεις σας στον εργασιακό τομέα. Μην στοχεύετε πολύ ψηλά γιατί η απογοήτευση θα σας καταβάλλει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!