Τα ζώδια σήμερα 21/12/2019

Pluralism / Dec 21, 2019 - Source: ant1news

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Text to Speech

Your browser does not support the audio element.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τις πλανητικές όψεις του Σαββατοκύριακου; Τι θα πρέπει να προσέξετε;

Προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη μέρα των Χριστουγέννων και ξεχυνόμαστε στους δρόμους για να ζήσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα, όσοι βέβαια δεν έχουν να αντιμετωπίσουν πιθανές προσωπικές δυσκολίες.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί είναι γεμάτο εναλλαγές και πολλές πλανητικές επαφές, με αυτές τις Κυριακής να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές.

Το Σάββατο λοιπόν, ως το μεσημέρι η Σελήνη στον Ζυγό θα εναρμονιστεί με τον Ήλιο στον Τοξότη, ανοίγοντας τη μέρα με κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία.

Στις 3.00 το μεσημέρι περνάει στον Σκορπιό και ως αργά το απόγευμα κοντράρεται με την Αφροδίτη και τον Ουρανό.

Τις ώρες αυτές πεισμώνουμε, γινόμαστε αδιάλλακτοι και έχουμε ξαφνικά ξεσπάσματα χωρίς να λέμε τι μας ενοχλεί και τι πραγματικά επιθυμούμε.

Το βράδυ, η αρμονική όψη με τον Δία, μας χαρίζει ένα όμορφο Σαββατόβραδο, με ενδιαφέρουσες συναντήσεις, επαφές και ανταλλαγές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τις πλανητικές όψεις;

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, τρώγονται με τα ρούχα τους, αλλά το βράδυ, αποζημιώνονται και ηρεμούν.

Την Κυριακή, ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στο ζώδιο, ενώ έχουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο την κόντρα της Αφροδίτης με τον Ουρανό και την αρμονική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα.

Την πρώτη επιρροή τη γευτήκαμε έντονα από χθες και σήμερα συνεχίζει να μας κρατάει ανικανοποίητους και με την επιθυμία να συμβεί κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.

Είναι πολύ πιθανό αυτή η Κυριακή να είναι για πολλούς αλησμόνητη, εφόσον Άρης και Ποσειδώνας φροντίζουν να μας ταξιδέψουν, περιπλανώντας μας σε παραμυθένιες αποδράσεις, έντονα ερωτικές στιγμές και δημιουργικές ενασχολήσεις, που ως το βράδυ, ενισχύονται και από την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.

Σκορπιοί, Ιχθείς και Καρκίνοι, είναι οι επιλεγμένοι για να απολαύσουν μια ιδιαίτερη μέρα, που αγγίζει βαθιές συναισθηματικές χορδές.

Να θυμάμαι: Η ελεύθερη πρόσβαση στις μικρές καθημερινές χαρές, είναι από τις πιο όμορφες ανοιχτές πόρτες της ζωής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!