Βρήκαμε τις 4 καλύτερες προσφορές σε παιδικά ρούχα-παπούτσια και άλλα

Pluralism / Jun 07, 2019

1. LOW CUT SHOE JOY 2.0 B PS (S31054-BS036)-CHAMPION

2. adidas Originals Trefoil Hoodie Set (D96068)

Μάθε για το βρεφικό Trefoil Hoodie Set

Αυτό το χουχουλιάρικο σετ, θα χαρίσει μοναδική αίσθηση. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα και αποτελείται από φούτερ και παντελόνι. Οι ριμπ μανσέτες και η ελαστική μέση με ρυθμιζόμενο κορδόνι, θα προσφέρουν καλύτερη εφαρμογή, για απόλυτη άνεση στο παιχνίδι.

 

Τα Xαρακτηριστικά του

• Σύνθεση: 70% βαμβάκι / 30% πολυεστέρας

• Κανονική εφαρμογή

• Φούτερ: Κουκούλα τριών τμημάτων, ριμπ μανσέτες, τσέπες καγκουρό, μεγάλο λογότυπο adidas Originals στο στήθος

• Παντελόνι: ριμπ μπατζάκια, ελαστική μέση με ρυθμιζόμενο κορδόνι, τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas

 

Extra Πληροφορίες

• Πολύ μαλακό ύφασμα

• Πλύσιμο στο πλυντήριο

  

Η adidas συνεργάζεται με την Better Cotton Initiative για τη βελτίωση της καλλιέργειας βαμβακιού παγκοσμίως

 

Καταγωγή της σειράς adicolor

Η αρχική ιδέα της adicolor παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ‘80, όταν τα χαρακτηριστικά λευκά sneakers της σειράς adicolor λανσαρίστηκαν δίπλα σε μια σειρά από μαρκαδόρους φέρνοντας το χρώμα στο προσκήνιο. Ακολούθησε η iconic συλλογή του brand που έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του ’70... Φτάνοντας στο 2018! Ξεπερνώντας τα όρια που θέτουν οι διαφορετικές εποχές και κουλτούρες, η νέα collection adicolor, γιορτάζει την πλούσια κληρονομιά της adidas με μια σύγχρονη σχεδιαστική ματιά. Αναγεννάται και επαναπροσδιορίζει το χρώμα στη νέα γενιά προσφέροντας αυτοπεποίθηση!

 

 

3. ΠΑΠΟΥΤΣΙ LEVIS VGRA0012S ΛΕΥΚΟ (EU:29)


Παπούτσια με την υπογραφή της εταιρείας Levi's . Αναπαυτικά για το πόδι του παιδιού, κατάλληλα για όλη την ημέρα! Κατασκευασμένα εξωτερικά από συνθετικό δέρμα και εσωτερικά από ύφασμαΜε κολάρο που υποστηρίζει τον αστράγαλοΜε ανάγλυφο μοτίβο και ματ λεπτομέρειες σε λευκό χρώμαΔιαθέτουν αντιολισθητική σόλα από καουτσκούκΚλείνουν με δύο velcro (σκρατς) για εύκολο φόρεμα και βγάλσιμοΣτην εξωτερική πλευρά υπάρχει μεγάλη στάμπα με το logo της Levi's , ενώ στάμπα με την επωνυμία και το σήμα υπάρχει και στη γλώσσα Company Info Η εταιρεία Levi's Strauss - Co δημιούργησε και λάνσαρε στην Αμερική, το πρώτο blue jean στην αγορά! Σήμερα, τα αυθεντικά jeans Levi's είναι το πλέον αναγνωρίσιμο brand του κλάδου σε όλο τον κόσμο. Η φιλοδοξία της μητρικής εταιρείας είναι να δημιουργήσει μοναδικά jeans, είδη casual ένδυσης, αξεσουάρ και υποδήματα που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Τα ρούχα και τα παπούτσια Levi's διαθέτουν τους πιστότερους οπαδούς και έχουν φορεθεί και φοριούνται από ολόκληρες γενιές σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.Sneaker (Χαμηλό)SportswearΣυνθετικό Δέρμα - ΎφασμαΛευκό29

4. GEOX Airell D642SC 0LY85 C0434

Γυναικεία δετά sneakers GEOX σε απόχρωση λευκό/ασημί με εσωτερικό μαλακό πατάκι.

ΥΛΙΚΟ: Μαλακό δέρμα nappa / Ύφασμα text.

ΣΟΛΑ: Μαλακή αντιολισθητική.

 

 

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!