Τα ζώδια σήμερα 28/05/2019

Pluralism / May 28, 2019 - Source: pagenews

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων Τρίτη (28/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Τι αναφέρουν οι εκτιμήσεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων σήμερα Τρίτη (28/5/19).

Pagenews Team

28 Μαΐου 2019, 05:53

Ζώδια προβλέψεις : Τι αναφέρουν οι εκτιμήσεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων σήμερα Τρίτη (28/5/19).  Κριός: Δεν χρειάζεται να χάσετε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν δείχνουν το σοβαρό τους πρόσωπο. Σίγουρα έχετε την εμπειρία για να απομακρυνθείτε διακριτικά.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ταύρος: Μην έχετε και την τόσο κακή διάθεση, επειδή το άτομο που αγαπάτε δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάτε. Δώστε του λίγο χρόνο ακόμη.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Δίδυμοι: Έχετε γοητεύσει στον υπέρτατο βαθμό κάποιον από την εργασία σας, και τώρα αυτός έχει διάθεση για να σας γνωρίσει μέσα από μια κοινή σας έξοδο.

Αστρολογική Εύνοια : 10/10

Καρκίνος: Ότι χρειάζεται να αλλάξει μέσα στην σχέση σας, επιβάλλεται να το προτείνετε στον άνθρωπο σας, που έχει καλές προτάσεις για τους δύο σας.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Λέων: Ακόμη δεν έχετε καταφέρει να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε, και μάλλον έχει έρθει και η ώρα για να βάλετε τα όρια σας σε κάθε επίπεδο.

Αστρολογική Εύνοια : 10/10

Παρθένος: Κάποιον παλιό σας γνώριμο θα συναντήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα και ίσως και να πρέπει, να είστε λίγο πιο εγκρατείς στις προσωπικές σας εκδηλώσεις.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ζυγός: Μην δώσετε ακόμη τα κλειδιά της καρδιάς σας, στον άνθρωπο που καιρό τώρα σας τα ζητάει. Μέσα σας ξέρετε ότι ακόμη έχει τα παράλληλα του μπλεξίματα.

Αστρολογική Εύνοια : 10/10

Σκορπιός: Ο προσωπικός σας σκοπός είναι να βρείτε χρόνο, με τον σύντροφο σας και μαζί να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα σας φέρει και πάλι κοντά.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Τοξότης: Ένα ταξίδι ή μια απόδραση θα σας προτείνει το ταίρι σας, που μάλλον εκεί θα θελήσει και να σας μιλήσει για μια σειρά από τροποποιήσεις που σκέφτεται για την πορεία σας.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Αιγόκερως: Δεν υπάρχουν εξηγήσεις για το παρελθόν σας. Ότι έγινε καλώς γινομένο και τώρα εσείς θα πρέπει να βρείτε και τα πατήματα σας μέσα από μια νέα αγάπη.

Αστρολογική Εύνοια : 10/10

Υδροχόος: Υπάρχουν θέματα που σας κάνουν να χρειάζεται να μιλήσετε με τον πρώην σας, για να λυθούν. Πιθανόν και αυτό να σας φέρει πολύ πιο κοντά.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ιχθείς: Προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό σε καταστάσεις και άτομα, που  αγαπάτε . Μέσα στον μήνα του Ιουνίου κάτι καλύτερο θα σας συμβεί.

Αστρολογική Εύνοια : 9/10

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!