10 Πράγματα που δεν ξέραμε για τα Φιλαράκια

Pluralism / Ιαν 15, 2018
Δείτε τα 10 πράγματα που δεν ξέραμε για τα Φιλαράκια
 
– Η Courteney Cox δεν υποδυόταν απλά τον χαρακτήρα της, αλλά… ήταν η Monica μιας και στην πραγματικότητα είναι μανιακή με την καθαριότητα και για την ακρίβεια όπως αποκαλύπτει και παραγωγός, όχι απλά είχε τα πιο καθαρά καμαρίνια, αλλά πήγαινε και καθάριζε και αυτά των υπόλοιπων συντελεστών.
 
– Οι ηθοποιοί της σειράς ζήτησαν κάποια στιγμή καλύτερα αποδυτήρια, γιατί ένιωσαν «ριγμένοι» σε σχέση με αυτά που είχαν οι αντίστοιχοι της σειράς Ε.R. (Η Εντατική, με τον George Clooney) και μάλιστα το παράπονο ήταν πως δεν υπήρχαν παράθυρα σε αυτά.
 
– Υπήρχε η φημολογία, ότι οι ηθοποιοί είχαν υπογράψει να μην συνευρεθούν ερωτικά μεταξύ τους (αν και πρόσφατα βγήκε η φήμη ότι η Jeniffer Aniston φλέρταρε συνεχώς με τον Matt Le Blanc, παρόλο που ήταν με τον Brad Pitt τότε) και η Lisa Kudrow συνήθιζε να αστειεύεται με αυτό λέγοντας πως όλοι κοιμούνται μαζί.
 
– Οι σεναριογράφοι συνήθιζαν να χρησιμοποιούν γραφήματα και πίνακες με τις ατάκες των πρωταγωνιστών, έτσι ώστε να είναι ισόποσα μοιρασμένες και να μην αδικηθεί κανείς.
 
– Η Courteney Cox είχε ένα ειδικό μέρος στα στούντιο όπου γινόντουσαν τα γυρίσαμτα, το οποίο ονόμαζε «Courteney’s Candy Cabinet». Όπως έλεγαν όλοι η Cox ήταν μανιακή με τις σοκολάτες και είχε μπόλικες μέσα στην… κρυψώνα με προτίμηση στις Butterfingers.
 
– Οι Matthew Perry, Matt LeBlanc and David Schwimmer στα διαλείμματα των γυρισμάτων συνήθιζαν να παίζουν videogamees και μάλιστα γινόταν μεγάλη μάχη στο παιχνίδι Super Mario.
 
– Η υπεύθυνη του cast, Leslie Litt κράταγε σημειώσεις για όλους τους ηθοποιούς που επέλεγε να πάρει στην σειρά και αυτοί φυσικά πέρναγαν από… εξονυχιστικό έλεγχο για να πάρουν τον ρόλο. Στην περίπτωση του Paul Rudd ωστόσο δεν ισχύει αυτό, καθότι απλά είχε γράψει στις σημειώσεις της, την λέξη «Dreamy», και όπως ανέφερε ήταν εξαρχής ιδανικός για τον ρόλο.
 
– Με αφορμή την αργοπορία της Jeniffer Aniston, την οποία είχε «καλύψει» αρκετές φορές ο David Schwimmer, τα αντρικά μέλη του cast είχαν κάνει… κλίκα και εξέφραζαν παράπονα για το γεγονός ότι τα γυναικεία μέλη της σειράς αργούσαν να καταφτάσουν στα γυρίσματα. Όλα αυτά στα πλαίσια της πλάκας και της καλής παρέας που έκαναν μεταξύ τους φυσικά.
 
– Η Lisa Kudrow ήταν η πιο «έξυπνη» ηθοποιός του cast (με βάση και τα I.Q. των συντελεστών), παρόλο που ο χαρακτήρας της σίγουρα δεν διακρινόταν για την… ευφυΐα του. Μάλιστα, η Courtneney Cox είχε αναφέρει πως είναι το πιο έξυπνο άτομο που γνώρισε ποτέ.
 
– Ακόμα και όταν δεν υπήρχε καν ίσως η σκέψη ο Chandler και η Monica να είναι ζευγάρι, η Cox είχε αναφέρει (συγκεκριμένα το 1997) πως αν έπρεπε ο χαρακτήρας της να «πάει» με κάποιον αυτός θα ήταν με τον αντίστοιχο του Matthew Perry μιας και ταιριάζουν με έναν… σαρκαστικό τρόπο μεταξύ τους, όπως δήλωσε.
 
Πηγή:http://www.cineramen.gr/10-pragmata-pou-den-xerame-gia-ta-filarakia/