“Πάρτι” στα social media για το μέγεθος των μασκών - ΦΩΤΟ - www.enikos.gr

Pluralism / Σεπ 14, 2020 - Πηγή: enikos
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 16-04-2024

“Πάρτι” στα social media για το μέγεθος των μασκών - ΦΩΤΟ

15:48 15:48

Κοινωνία

Φωτογραφίες από μάσκες , που οι χρήστες των social media αναφέρουν ότι μοιράστηκαν σε μαθητές, σήμερα πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων , δημοσιεύονται σε Twitter και Facebook.

Η χρήση μάσκας έχει γίνει πλέον υποχρεωτική για τους μικρούς και τους μεγάλους μαθητές, που καλούνται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο, στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται φαίνονται οι μάσκες να έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος, καλύπτοντας πολλές φορές όλο το πρόσωπο των παιδιών.

Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε μία φωτογραφία που δείχνει μία μαύρη μάσκα, η οποία δόθηκε σε Λύκειο των Μελισσιών, σε σύγκριση με μια από τις κοινές μάσκες που αγοράζει κανείς στο εμπόριο. Όπως σχολιάζει "η χειρουργική που έχω για σύγκριση είναι ενηλίκων... όχι παιδική...".

Άλλος αναγνώστης του enikos.gr, έστειλε τη φωτογραφία από μία μάσκα που διανεμήθηκε σε μαθητές του 14ου Γυμνασίου Πειραιά.

Οι χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστες αυτές τις εικόνες και ένα “πάρτι” με χιουμοριστικά και καυστικά σχόλια βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.

Καυστικό είναι το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα στο Facebook. "Γονείς όταν τα παραλαμβάνετε στο σχόλασμα, σίγουρα παίρνετε το σωστό παιδί;", γράφει η δημοσιογράφος.

Δείτε πώς σχολίασαν χρήστες του Twitter:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!