Τα νέα του διαδικτύου 27-01-2017

Pluralism / Ιαν 27, 2017

Σπύρος Ευαγγελάτος

Το τελευταίο αντίο είπαν στον Σπύρο Ευαγγελάτο η κόρη του Κατερίνα, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και απλός κόσμος που συγκεντρώθηκε στο Α΄ Νεκροταφείο. Εκ μέρους της Ακαδημίας Αθηνών, ο πρόεδρος, Λουκάς Παπαδήμος, τον αποχαιρέτησε ...Tags: Σπυροσ Ευαγγελατοσ


Πωλινα Γκιωνακη

... με έναν συνομήλικο ή και με έναν μικρότερο. Μία ζωή ήμουν με άντρες 30 χρόνια μεγαλύτερούς μου. Στην αρχή σε γοητεύει, μετά από λίγο, όμως, εσύ είσαι νέα, θέλεις να βγεις, θέλεις να γελάσεις, είναι μια άλλη γενιά», είπε μεταξύ άλλων η Πωλίνα Γκιωνάκη.Tags:


Καραβατου

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ενημερώθηκαν από το κανάλι ότι η εκπομπή τους Έτοιμο το πρωινό σταματά και ότι η χθεσινή ήταν και η τελευταία. Λίγες ώρες αργότερα ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε πως «Το λόγο ...Tags: Καραβατου Κατσουλησ


ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Το Ρολόι της Αποκάλυψης μετακινήθηκε πιο κοντά στα μεσάνυχτα κατά 30 δευτερόλεπτα, απέχοντας πλέον 2,5 λεπτά ως την ολική καταστροφή της οικουμένης. Αυτό ανακοίνωσαν πρόσφατα οι επιστήμονες του Bulletin of the Atomic Scientists, έπειτα από μια ...Tags: Ρολοι Τησ Αποκαλυψησ


Scarlett Johansson

Ελεύθερη και ωραία... Ή μήπως όχι; Η Scarlett Johansson δεν φορά πια το μονόπετρό της καθώς μετά από δύο χρόνια γάμου και ένα παιδί με τον Romain Dauriac οι φήμες την θέλουν να είναι και πάλι μόνη. Το διαζύγιο του γνωστού ζευγαριού του Χόλιγουντ ...Tags:


Sport24 Gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24. SPORT 24 (www.sport24.gr) · Follow @sport24. ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ. read more news247 stories widget (footer). Αποκάλυψη Τώρα! Τώρα και σε video game! Οι πιο ακριβές πόλεις για να ζει κανείς το 2017 · Σημίτης κατά Παπανδρέου: ...Tags:


Metro

Η ∆ιοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., µε βάση την υπ' αριθµ. 1398(3.ΣΤ)/23.01.2-17 Απόφαση ∆.Σ. (Α∆Α: 6ΥΥ246Ψ8Ο3-ΒΣ3), και λόγω της επικείµενης λήξης της Σύµβασης Εργασίας Ορισµένου Χρόνου του ∆ιευθυντή Οικονοµικών και ∆ιοικητικών Υπηρεσιών, ...Tags:


Nadal

Ο Ισπανός έχει μεγάλο προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Έχει σημειώσει 23 νίκες έναντι 11 του Φέντερερ, ενώ προηγείται με 6-2 σε τελικούς γκραν-σλαμ. Τελευταία φορά που ο Ελβετός τενίστας είχε πανηγυρίσει σε τελικό απέναντι στον Ναδάλ ήταν το ...Tags:


Οι Τρεισ Ιεραρχεσ

Μνημείο σύγχυσης, ασάφειας και “κουτοπονηριάς” η εγκύκλιος για τους Τρεις Ιεράρχες ... α) 'Απασαι αι Κυριακαί, β) αι θρησκευτικαί εορταί των Τριών Ιεραρχών και του Αγίου Πνεύματος, γ) αι εθνικαί επέτειοι της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου, δ) η Καθαρά ...Tags:


27 Ιανουαριου

Θα καταδικαστούν και θα εκτελεστούν στις 31 Ιανουαρίου. Στη φωτ. η ανάκριση του Γκάι Φωκς όπως αποτυπώθηκε σε ελαιογραφία. 1880: Ο εφευρέτης Τόμας Εντισον κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την ανακάλυψη του λαμπτήρα πυρακτώσεως.Tags:


Ολοκαυτωμα

Δάκρυα μνήμης για τα θύματα των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Στο Άουσβιτς – Μπιργκενάου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση στην μνήμη των ανθρώπων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στο Ολοκαύτωμα. Την πύλη του φοβερού στρατοπέδου , πέρασαν ...Tags:


Απεργιεσ Αυριο

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν σήμερα Παρασκευή 27 Γενάρη οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων, καθώς η διοίκηση του δήμου δεν τους παρέχει τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της, ...Tags: