Τα νέα του διαδικτύου 26-01-2017

Pluralism / Ιαν 26, 2017

Bessie Coleman

Αργότερα η οικογένειά της μετακόμισε στο Σικάγο και η Bessie για να συνεισφέρει στα οικονομικά του σπιτιού έπιασε δουλειά ως μανικιουρίστα. Ήταν το Σικάγο αυτό που την έκανε να λατρέψει την αεροπορία, καθώς εκεί γνώρισε πολλούς πιλότους, οι οποίοι την ...Tags:


Unboxholics

Η Bethesda Softworks σε συνεργασία με την Arkane Studios έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο gameplay trailer για το Prey, τον sci-fi thriller τίτλο που αποτελεί re-imagining του αρχικού παιχνιδιού που φέρει το ίδιο όνομα. Το συγκεκριμένο trailer ...Tags:


Graciela Alfano

Συζητήσεις επί συζητήσεων έχουν προκαλέσει οι σέξι φωτογραφίες της ηθοποιού από την Αργεντινή, Graciela Alfano. Κι αυτό γιατί αν και 64 ετών η Alfano έχει μια σιλουέτα που θα ζήλευαν και πολύ νεότερες γυναίκες. Αυτό, όμως, που έχει προκαλέσει τη ...Tags:


Survivor

Άρα θα έχουμε και μια κόντρα "αιωνίων" στο reality. Να σημειωθεί ότι στο Survivor που ξεκινάει στα μέσα Φεβρουαρίου θα συμμετέχει μία ομάδα... απλών θνητών που θα αποτελείται από 12 άτομα και η οποία θα κοντραριστεί με τους παραπάνω επωνύμους!Tags: