Τα ζώδια σήμερα 30/06/2020

Pluralism / Ιουν 30, 2020 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

30 Ιουνίου 2020 07:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι κέφια έχουν σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι η τελευταία ημέρα του Ιουνίου για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Ακούστε τι σας λένε οι πιο έμπειροι από σας και μην αντιδράτε με το παραμικρό. Άλλωστε, δεν θέλουν όλοι το κακό σας. Η ισχυρογνωμοσύνη σας μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως το ενδιαφέρον σας να στραφεί σε ερωτικές συναντήσεις! Η ακτινοβολία σας και η σεξουαλική σας ορμή θα αποτελέσουν πρόσθετους άσσους στο μανίκι σας για την επιτυχία του στόχου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μια ροπή προς την μελαγχολία και την εσωστρέφεια σήμερα. Ίσως να σας μπλοκάρουν συναισθηματικά τα ανοιχτά μέτωπα στον οικογενειακό τομέα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν κατά την διάρκεια της μέρας. Τον τελευταίο καιρό ίσως παραμελήσατε κάπως το κομμάτι της προσωπικής σας ζωής και ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε…

ΛΕΩΝ

Άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστούν την στήριξή σας σήμερα. Από την άλλη όμως, κάποια χρήματα που περιμένατε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα εισπράξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν και να ζητούν λύσεις. Η λογική και όχι το συναίσθημα είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Δυσκολίες στην επικοινωνία πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα! Φανείτε ψύχραιμοι και κρατήστε χαμηλούς τόνους, για να μην τροφοδοτήσετε μια διαφαινόμενη ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία με το φιλικό σας περιβάλλον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως προβληματική. Μην εστιάζετε όμως στα δυσάρεστα και φροντίστε να περάσετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά πράγματα δεν κινούνται σήμερα όπως θα επιθυμούσατε ή όπως τα προγραμματίσατε. Δεν χρειάζεται να πεισμώνετε, μέρα είναι και θα περάσει…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά και περιουσιακά θέματα, θα πρέπει να τα δρομολογήσετε. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να βασίζονται εξ ολοκλήρου στην λογική, για να αποφύγετε σημαντικά λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας και αισθάνεστε ευτυχείς. Κάποια άτομα, όμως, θα χρειαστούν έμπρακτα δείγματα της αγάπης σας και της στήριξής σας και δεν θα πρέπει να τα απογοητεύσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετές ανακατατάξεις προβλέπεται να υπάρξουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επωφεληθείτε από τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!