Τα ζώδια σήμερα 27/05/2021

Pluralism / Μάιος 27, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27 Μαϊου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 27 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Υπάρχει πολύ έντονη εστίαση στις ψυχικές σου αναζητήσεις αυτές τις μέρες, ωστόσο η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να παίξει με τις αντιλήψεις και τις αξίες σου, να θολώσει ή να παραμορφώσει προσωρινά. Μπορεί να ενθουσιαστείς με ιδέες, αντικείμενα ή ανθρώπους όμως η πραγματική εικόνα μπορεί να μην είναι αυτή που βλέπεις.

Καλύτερα να εκτιμήσεις αυστηρότερα τι είναι αληθινό και τι όχι. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Ταύρος: Η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ποσειδώνα υποδηλώνει ότι είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο σε γεγονότα ή συζητήσεις προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα. Κάτω από αυτήν τη διέλευση η ευσεβής σκέψη τείνει να θολώνει αυτό που βλέπουμε. Απόφυγε τον οικονομικό δανεισμό και τα απερίσκεπτα έξοδα.

Κάνε ό,τι μπορείς προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε νιώθει απόμακρη για αυτό και μπορεί να αρχίσει τα παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε πρώτα τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα.

Δίδυμοι: Το φεγγάρι περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της συνεργασίας σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα και είναι πολύ εύκολο να διαβάσεις ή να δεις τα πράγματα μέσα από μια πιο βαθιά σκέψη. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά αυξάνεται.

Υπόσχεσαι πολλά στον αγαπημένο σου και θα είναι δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να δείξεις επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Μπορεί να αισθάνεσαι πιο ευάλωτη συναισθηματικά σήμερα, όμως μην αφήσεις τα συναισθήματα να θολώσουν την κρίση σου. Η Αφροδίτη διέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και συγκρούεται με τον Ποσειδώνα για αυτό φρόντισε να μείνεις μακριά από ψευδαισθήσεις που μπορεί να σε θέσουν σε μια αδύναμη θέση. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά.

Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει το ενδιαφέρον πιθανά με έναν λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες προσωπικές δραστηριότητες θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις περίπλοκες σκέψεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!