Τα ζώδια σήμερα 27/05/2019

Pluralism / Μάιος 27, 2019 - Πηγή: newsit
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 27 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 27/05

Ζώδια 27 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 27/05

Δημοσιεύθηκε: 27.05.2019 | 07:02

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 27 Μαϊου 2019. Με Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Ποσειδώνα η σημερινή ημέρα μπορεί να φανεί ατέλειωτη και εξαιρετικά κουραστική. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί συναισθηματική πίεση! Οι πιθανότητες να πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν μας ευχαριστούν και θα θέλαμε να τα αποφύγουμε είναι μεγάλες. Στο μενού της μέρας μπορεί επίσης να υπάρχει και κάποια έλλειψη κατανόησης από τους συγγενείς, μια διαφωνία με έναν από τους στενούς συναδέλφους ή ένα συμβάν με έναν επιχειρηματικό εταίρο που θα φέρει δυσαρέσκεια. Για να αποβάλουμε το στρες της μέρας θα βοηθούσε μια αθλητική δραστηριότητα ή το περπάτημα στη φύση. Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωινό υπόσχεται να είναι ήρεμο με την Σελήνη στους Ιχθύς. Επικοινώνησε με άτομα που σε ενδιαφέρουν και μην προσπαθήσεις να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες. Απόλαυσε απλά τη μέρα χωρίς νέους στόχους. Καλύτερα να αποφύγεις νέα ξεκινήματα σήμερα! Η διαίσθηση και η ηρεμία θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις το βαθμό υλοποίησης αλλά και τα προβλήματα στα τρέχοντα σχέδιά σου.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι πολύ καλή για μελέτη, ειδικά για να εξοικειωθείς με ασυνήθιστα πεδία γνώσης με την αρμονική θέση του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέα άτομα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου ορίζοντα. Μην δίνεις ωστόσο υποσχέσεις και αντιμετώπισε τις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ως περιστασιακές ή τυχαίες, όσο ενδιαφέρουσες και αν φαίνονται!

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!