Τα ζώδια σήμερα 26/09/2019

Pluralism / Σεπ 26, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 26 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 26/09

Ζώδια 26 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 26/09

Δημοσιεύθηκε: 26.09.2019 | 07:39

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Μη σου γίνεται εμμονή η ιδέα του να απαλλαγείς από ένα θέμα ή πρόβλημα του παρελθόντος και βάζεις λανθασμένες προτεραιότητες. Υπάρχουν υποθέσεις σου που χαρακτηρίζονται κρισιμότερες. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στη βελτίωση των αδύναμων ή προβληματικών περιοχών και καταστάσεων στα εργασιακά. Απόφυγε τις προσπάθειες να επιβάλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Σεβάσου τις δικές του και κοίτα μήπως μέσα απ’ αυτές κερδίσεις και κάτι. Εσύ που είσαι μόνη, η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου σε κρατά μακριά από νέες κοινωνικές δραστηριότητες. Αν θέλεις να βγεις απ’ τη μοναξιά σου, κοίτα να συναναστραφείς με νέους ανθρώπους. Κάπου εκεί θα υπάρξει και το ραντεβού με τον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απόφυγε σήμερα τις εντάσεις και τις διαφωνίες που προκύπτουν λόγω των διαφορετικών απόψεων, ή μεθόδων στα εργασιακά. Μην παγιδεύεσαι σε παιχνίδια εξουσίας τα οποία πολύ εύκολα θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε παραπατήματα. Κάποιες καθυστερήσεις στις εξελίξεις που περιμένεις, αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και υπομονή. Μην αναλύεις τόσο πολύ τα λεγόμενα του ερωτικού συντρόφου και μη γίνεσαι τόσο εύθικτη. Είναι κρίμα να χαλάσεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, αυτές τις μέρες σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες. Μη βασίζεσαι βέβαια στη διαμεσολάβηση κανενός. Ό,τι έχεις να κάνεις, κάν’ το μόνη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ηγέτης σου Ερμής σχηματίζει μια τεταμένη όψη με τον Πλούτωνα και η επιθυμία σου να ανακτήσεις τον έλεγχο στις υποθέσεις σου μεγαλώνει. Περιόρισε και συγκράτησε τους συναισθηματισμούς για να τα καταφέρεις. Χωρίς να το καταλαβαίνεις ο τρόπος που επικοινωνείς στα εργασιακά με συναδέλφους δημιουργεί μια ένταση, που πρέπει να αποφύγεις. Έχεις πλήρη επίγνωση για τον τρόπο του πως θα διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πολλές ευκαιρίες σου δίνονται για να περάσεις καλά, έστω και περιστασιακά στα συναισθηματικά. Επωφελήσου εσύ που είσαι μόνη απ’ αυτές και μην εξιδανικεύεις τόσο πολύ τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!