Τα ζώδια σήμερα 19/11/2019

Pluralism / Νοε 19, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 19 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19/11

Ζώδια 19 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19/11

Δημοσιεύθηκε: 19.11.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Ο κυβερνήτης σου Άρης διέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και διευκολύνει τη λύση οικονομικών θεμάτων σου. Οι επιθυμίες σου γίνονται εντονότερες από κάθε άλλη φορά καθώς αυξάνονται και οι εντάσεις τις οποίες θα πρέπει να ελέγξεις. Παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με διαλλακτικότητα και μείνε όσο το δυνατόν γίνεται μακριά από τέτοιου τύπου καταστάσεις. Ανανέωσε το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε ζήλιες και κτητικότητα, προκειμένου να εξασφαλίσεις την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου χτυπά κόκκινο κι έτσι το παιχνίδι και ο έλεγχος των ερωτικών σου ζητημάτων περνά στα χέρια σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό ζωντανεύει και ενεργοποιεί τις σχέσεις σου με τους άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προκαλεί και εντάσεις. Μπορείς να διαχειριστείς αυτήν την περίοδο προς όφελός σου, μιας και υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω σου. Η αρμονία στις σχέσεις σου με συναδέλφους διευκολύνει τις εργασιακές συνθήκες και εξυπηρετεί την προώθηση των σχεδίων σου. Συγκράτησε τον εγωισμό απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ, η διασκέδαση και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεση και το κασέ σου φυσικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Άρης ξεκινά τη διαμετακόμιση του στο 6ο ηλιακό σου σπίτι φέρνοντας ενέργεια και κίνητρα για την επιδίωξη της υγείας και της εργασίας σου. Η αδράνεια και τα απόβλητα της καθημερινότητάς σου δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου και διατίθεσαι να απαλλαγείς από αυτά τουλάχιστον μέχρι και τις 3/1. Με σκληρή βέβαια δουλειά και κόπο καταφέρνεις να φτάσεις τους στόχους στα εργασιακά. Η αναγνώριση και η επέκταση δεν είναι πλέον ένα άπιαστο όνειρο για σένα. Η τάση σου να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό και κοινωνικό σου περιβάλλον το φλερτ και οι κατακτήσεις αυξάνονται.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!