Τα ζώδια σήμερα 17/12/2019

Pluralism / Δεκ 17, 2019 - Πηγή: ethnos

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου: Σελήνη στην Παρθένο - Ποιοι θα αγχωθούν

Newsroom

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Η Σελήνη περνά στην Παρθένο, δημιουργώντας την ανάγκη να στραφούμε σε θέματα της καθημερινότητάς μας και να τα φέρουμε εις πέρας στη λεπτομέρειά τους.

Σε γενικές γραμμές,  ο Δεκέμβρης παραμένει ένας μήνας γεμάτος ενέργεια, ο τελευταίος του χρόνου και ο μήνας στον οποίο γιορτάζει ο Τοξότης.  Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές (Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου)  αστρολογικές προβλέψεις  για όλα τα  ζώδια  από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη περνά στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως στην καθημερινότητα και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να λειτουργούν φορτικά στην ψυχολογία σου. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να εξισορροπήσεις το άγχος, γιατί είναι αυτό που θα οδηγήσει σε πιθανές αντιπαράθεσης με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές για εσένα με θετικές προεκτάσεις σε οικονομικό επίπεδο. Σήμερα, αλλάζοντας ριζικά συνήθειες στην καθημερινότητα, μπορείς να ξεπεράσεις λεπτομέρειες της σχέσης σου με αισιοδοξία και δυναμισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου μέσα από το εργασιακό περιβάλλον για να σε γεμίσουν θετική ενέργεια. 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και αυτό που κυριαρχεί σήμερα είναι να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου ανεβάζοντας το ερωτικό στοιχείο στη σχέση. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει στο να διασκεδάσεις με την παρέα σου όπου μπορείς να πρωταγωνιστήσεις με το κέφι και τη χαρά που εκπέμπεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις που θα είναι άκρως ανανεωτικές στην προσωπική σου ζωή φρόντισε να μην χάσεις ευκαιρία σε προσκλήσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν σεις και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Σήμερα η αισιοδοξία κυριαρχεί και σε προσωπικό επίπεδο και αλλάζει άρδην τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα έρθουν στη ζωή σου για να σε αλλάξουν ως προσωπικότητα. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ισορροπήσεις την κυκλοθυμία σου γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθά να δεις ζητήματα του παρελθόντος κατάματα που έρχονται αιφνιδιαστικά μπροστά σου και σε καλούν να τα ξεπεράσεις με αισιοδοξία και δυναμισμό. Ερωτικές εξομολογήσεις βάζουν φωτιά στη σχέση σου και το πάθος απογειώνεται. Σήμερα εκπλήσσοντας το ταίρι σου με έντονα αισθησιακή ατμόσφαιρα μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στις σχέσεις σου με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις, να εκφράσεις τις απόψεις σου, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες έρχονται και δημιουργούν νέες προϋποθέσεις σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά στη ζωή σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις νέες συνεργασίες άκρως ευνοϊκές για εσένα. Σήμερα η διασκέδαση είναι κυρίαρχη σε προσωπικό επίπεδο και απογειώνει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής. 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και προσανατολίζεσαι στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να λύσεις ζητήματα λογαριασμούς και εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε πιέζουν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές συζητήσεις από πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά στις εργασιακές συνθήκες που έχει στη ζωή σου και δεν αποκλείεται να δώσουν και σημαντική ώθηση στα οικονομικά σου. Έσω έτοιμος για μία αύξηση ή μπόνους. Σήμερα αλλάζοντας τα δεδομένα τη σχέση σου είναι βέβαιο ότι μπορείς να την απογειώσεις και να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα αλλάξει την κατάσταση της προσωπικής του ζωής.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες κάτι που θέλεις να γίνει σαφές και στο περιβάλλον που κινείσαι σε ό,τι αφορά συνεργάτες και σύντροφο. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός και υποκειμενικός και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθά να νιώσεις αισιοδοξία και να μετατρέψεις τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις σου κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά και στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου φέρνοντας αρμονία και αισιοδοξία. Σήμερα φρόντισε να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και εξέφρασε αυτά που θέλεις από αυτό να είσαι βέβαιος ότι στο τέλος της συζήτησης θα είσαι πλήρως ικανοποιημένος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αφού σε γεμίζουν αισιοδοξία και αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι. 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο εντείνοντας σημαντικά την ανάγκη να βρεθείς μακριά από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που είναι κυρίαρχες για εσένα και μπορεί να ανακινούν πληγές και απογοητεύσεις που σε έχουν στιγματίσει. Φρόντισε να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα για να καταφέρεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις όποια απωθημένα και ενοχικά σύνδρομα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ανατρέποντας σημαντικά την ψυχολογία. Σε αυτό θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και η οικογένεια καθώς πρόσωπα μέσα από αυτήν τη στηρίζουν σημαντικά. Σήμερα μπορείς να εκπλήξεις με το ταίρι σου δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στη ζωή σου για να σε αναστατώσουν και να σου θυμίσουν ότι έχετε πολλά κοινά.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να εκφράσεις πιθανές πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις και να γίνουν αντιληπτές. Πιθανό είναι να υπάρξουν κάποιοι που θα επιδιώξουν να είναι αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθά να κάνει σημαντικά βήματα σε πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει έχοντας δίπλα σου φιλικά πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν και δημιουργούν εξαιρετικά ευνοϊκές προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ μαζί του και θα ανατρέψει τη μέχρι τώρα πορεία της σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για σένα που θα σε αιφνιδιάσουν, παράλληλα όμως θα σε γεμίσουν χαρά.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις και ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις σε ό τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να γίνεται αντιληπτή η ικανότητα που έχεις να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι έχεις επωμιστεί. Σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην αντιπαρατεθείς με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις κομβικές συζητήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη σε ό,τι αφορά την καριέρα σου και θα έχουν θετικές επιπτώσεις και στα οικονομικά σου. Σήμερα πιθανές θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στη σχέση σου καθώς απογειώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό που θα παίξουν εξαιρετικά θετικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο δίνοντας σου την ευκαιρία να στραφείς σε ό,τι αφορά τα πνευματικά του ενδιαφέροντα καθώς είναι σημαντικό να ακολουθήσεις, αυτό που ανακουφίζει την ψυχή σου και ανοίγει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα οδηγήσουν σε στιγμές μοναδικής διασκέδασης. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις ένα εξαιρετικό βράδυ με όμορφη παρέα όπου θα ξεφαντώσουμε την ψυχή σου και δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις και σε προσωπικό επίπεδο που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά. Σήμερα οι εκπλήξεις μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται για να απογειώσουν τον ερωτικό τομέα και να σου χαρίσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και έντονες είναι οι ανησυχίες που μπορεί να νιώθεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι που πιθανά σε ταλαιπωρούν έντονα. Επικεντρώσου στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή στο να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικό επίπεδο γιατί η διαίσθησή σου τους συγκεκριμένους τομείς μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να σου δώσει εξαιρετικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα συμφέροντα σου αλλά και να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις και να σταθείς στα πόδια σου. Σήμερα το πάθος και αισθησιασμός κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθει και πάλι στο προσκήνιο γνωριμία από το παρελθόν που θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι. 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να λύσεις θέματα που έχουν προκαλέσει ένταση σε συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή γιατί η τάση του να ικανοποιήσεις τους άλλους σε οδηγεί στο να εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου κάνουν. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά πιθανές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά προτάσεις που θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Σήμερα αλλάζοντας άρδην φτωχούς και φιλοδοξίες της ζωής σου και αυτό θα απογειώσει τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο.

TAGS

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!