Τα ζώδια σήμερα 15/05/2019

Pluralism / Μάιος 15, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 15 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 15 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 15/05/2019 00:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 15 Μαϊου 2019. Η Αφροδίτη κυβερνήτης της εργασίας, της υγείας, του έρωτα, του αισθησιασμού, περνά σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει έως και 9 Ιουνίου. Στα εργασιακά μας θέματα και θέματα υγείας θα επιδιώξουμε την υλική ασφάλεια με σταθερότητα, πείσμα αλλά και ηρεμία οι περισσότεροι του ζωδιακού κύκλου. Για εσάς που είστε singles συνιστάται να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την εμφάνισή σας, προσθέτοντας κάτι πιο λαμπερό στην γκαρνταρόμπα σας, κάτι που θα αναδεικνύει τα προσόντα σας. Όσον αφορά στις δεσμευμένες, θα περάσετε το διάστημα της επιρροής σε μια ρομαντική διάθεση, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη σχέση σας. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς για ασήμαντα ζητήματα με το ταίρι σας, γιατί θα χαλάσετε χωρίς λόγο μια υπέροχη χρονική στιγμή. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι απαιτητική και οι αντοχές σου είναι πεσμένες. Μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις σήμερα και άφησε τη μέρα να σου δείξει τις προθέσεις της με τη θέση του Ουρανού στον 2ο οίκο σου. Ίσως κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν στον επαγγελματικό τομέα να μην είναι τόσο ακίνδυνες ή ασφαλείς όσο φαίνονται. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σου.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 25, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σου στο προσκήνιο καθώς και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Άφησε τα ερωτικά κατά μέρος και ασχολήσου σοβαρά με τη δουλειά σου. Οι φιλοδοξίες σου αναγεννιούνται και οραματίζεσαι μελλοντικές επιτυχίες με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Σε θέματα καριέρας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να μελετηθούν με καθαρό μυαλό.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!