Τα ζώδια σήμερα 14/06/2021

Pluralism / Ιουν 14, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Απόφυγε να πιέσεις σκληρά σήμερα τις υποθέσεις σου καθώς κάτι που φαίνεται πολύ ελκυστικό τώρα μπορεί να αποδειχθεί άχρηστο αργότερα ή μια επιθυμία που έρχεται ξαφνικά να υποχωρήσει γρήγορα.

Ο Κρόνος και ο Ουρανός επιστρέφουν για να σχηματίσουν ένα τετράγωνο, επαναφέροντας τις εντάσεις που σχετίζονται με τις πηγές χρημάτων και να μεγαλώσουν τις ανησυχίες σου. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Ταύρος: Μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν θα έχουν πραγματική σημασία μακροπρόθεσμα και κάνε σωστά τους διαχωρισμούς σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σου να επιστρέφει σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως καταλήξεις να παλεύεις με τις προσωπικές σου ανάγκες για περισσότερη ελευθερία, αυθορμητισμό και ανεξαρτησία.

Στην πραγματικότητα είναι καιρός να απελευθερωθείς από ορισμένες παλιές συνήθειες και να δημιουργήσεις νέες. Υπάρχει κάτι στη σχέση με τον αγαπημένο σου που σε προβληματίζει. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά.

Δίδυμοι: Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα και παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη, κάποιες εξελίξεις μπορεί να σε προσγειώσουν απότομα. Είναι σημαντικό να μην αναλάβεις άλλα καθήκοντα στα εργασιακά και αν έχεις κάποιες κάρτες μπαλαντέρ να μην τις χρησιμοποιήσεις ακόμα.

Σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου απόφυγε τες γιατί δεν θα καταλήξουν εκεί που πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι και αφήνεσαι συναισθηματικά.

Καρκίνος: Κάποιος μπορεί να σου υποσχεθεί περισσότερα από όσα μπορεί να προσφέρει, για αυτό μην ενθουσιάζεσαι και κράτα μικρό καλάθι. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές προτάσεις είτε για συναισθηματικές καλά θα κάνεις να είσαι προσγειωμένη.

Σήμερα ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα της χρονιάς, αυξάνοντας την επιθυμία σου για πειραματισμό. Έκτακτα έξοδα σε βγάζουν από το προϋπολογισμό σου. Κρατώντας μυστικά από τον αγαπημένο σου θέτεις τη σχέση σας σε κίνδυνο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!