Τα ζώδια σήμερα 11/01/2021

Pluralism / Ιαν 11, 2021 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2020

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς ξεκινά η νέα εβδομάδα για κάθε ζώδιο ; Τι προβλέπουν τα άστρα;

Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Έντονη η ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς σήμερα.

Κριός

Μια πρόταση, μια ιδέα, κάτι σήμερα μπορεί σας δώσει χαρά και να βρείτε την χρυσή τομή που ψάχνετε. Καλή ημέρα για επαγγελματικές κινήσεις.

Ταύρος

Το όραμά σας είναι δυνατό και με αισιοδοξία σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε τα βήματά σας. Μια πρόκληση θα είναι ενδιαφέρουσα.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώσετε σήμερα πως κάνετε υπέρμετρη προσπάθεια προς μια κατεύθυνση. Είναι αλήθεια και οι υπερβολικές ευθύνες θα σας κουράσουν.

Καρκίνος

Ευκαιρίες συναισθηματικού τύπου δίνονται σήμερα ή/και σε επίπεδο συνεργασιών. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων

Καλή ημέρα να βάλετε σε δράση μια σκέψη που έχετε οργανώσει καλά. Η ανάπτυξη σε κάτι που αφορά στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι πιθανή αυτή την στιγμή.

Παρθένος

Μετακινήσεις θα θέλατε να κάνετε ακόμη και εάν θα είναι κοντά στην έδρα σας. Δύσκολο με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο προσπαθήστε να αφήσετε την φαντασία σας ενεργή και συνδεθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Ζυγός

Αμφιβολίες ή ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα, ωστόσο είναι πολύ καλή ημέρα να βάλετε τα πράγματα ή/και τις σκέψεις σας σε μια τάξη και να αισθανθείτε καλύτερα.

Σκορπιός

Η υπομονή για κάτι που έχετε βάλει στόχο αξίζει. Καλό θα ήταν να μην επέμβετε στην διαδικασία και να αφήσετε τα πράγματα να ωριμάσουν και να εξελιχθούν χωρίς βιασύνη.

Τοξότης

Επιφυλακτική στάση μπορεί να κρατήσετε σήμερα σχετικά με κάτι που έχει προκύψει. Είναι σίγουρο πως θα βρείτε την άκρη, σκεφτείτε εάν είναι αντικειμενικοί οι φόβοι σας.

Αιγόκερως

Καλή ημέρα για δράσεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και άλλους ανθρώπους. Η ομαδική εργασία μπορεί πραγματικά να φέρει την προβολή που ζητάτε.

Υδροχόος

Η δημιουργική σας φαντασία είναι έντονη σήμερα και, σε συνδυασμό με τα συναισθήματά σας, είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να παράγετε δημιουργική εργασία σήμερα.

Ιχθύες

Σήμερα είστε σε θέση να κάνετε το καλύτερο με την βοήθεια άλλων ανθρώπων. Η προσωπική εργασία είναι σημαντική, αλλά η βοήθεια και των άλλων ανθρώπων απαραίτητη συνθήκη.

Πηγή: portraits.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!