Τα ζώδια σήμερα 10/01/2020

Pluralism / Ιαν 10, 2020 - Πηγή: newsit

Newsit / Χωρίς κατηγορία / Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Δημοσιεύθηκε: 10.01.2020 | 07:32

Facebook Twitter

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κάνε τις ανάλογες προετοιμασίες για τα σχέδια που θέλεις να προωθήσεις, να προλάβεις μια προθεσμία ή να προχωρήσεις ένα σχέδιο που έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές, τώρα που οι συνθήκες σε ευνοούν. Πληροφορίες και παρατηρήσεις στα εργασιακά να είσαι βέβαιη πως θα σε ωφελήσουν, γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αρχίσεις τα παράπονα. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σου πιθανά να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα έντασης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις και άσε τον ενδιαφερόμενο να σου δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

Ταύρος: Μπορεί σήμερα να κερδίσεις ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα ή να κάνεις μια πρόοδο σε ένα έργο ή σχέδιό σου. Τις όποιες επαγγελματικές σου ανησυχίες φαίνεται να τις περνάς σε μια δεύτερη μοίρα. Είναι προτιμότερο σήμερα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις τρέχουσες καθημερινές υποχρεώσεις σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αποκτά μια ρομαντική χροιά κι αυτό κάνει τη βραδιά ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να μην αντέχεις την έλλειψη μιας συντροφιάς κι έτσι καταφεύγεις σε φίλους και συγγενικά σου πρόσωπα. Αρκετά βοηθητικό το πλανητικό σκηνικό για να ασχοληθείς σοβαρά με πιθανά νομικά σου θέματα.

Δίδυμοι: Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις διάφορες εκκρεμότητες είτε εργασιακές, γραφειοκρατικές, είτε και συναισθηματικές. Βρες τον τρόπο να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου σε σταθερά υψηλά επίπεδα και πάρε αποφάσεις που μπορεί μέχρι χθες να φοβόσουν. Μην καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα στα εργασιακά. Θέλοντας να τα προλάβεις όλα το πιθανότερο είναι να μπερδευτείς, να κάνεις λάθη και να αφήσεις τρύπες. Ασχολήσου με τον ερωτικό σύντροφό σου σοβαρά και μη θεωρείς το ενδιαφέρον του δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής σου γι’ αυτό μην το βγάζεις απ’ τις προτεραιότητές σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!