Τα ζώδια σήμερα 09/06/2019

Pluralism / Ιουν 09, 2019 - Πηγή: newsit
Viral: (Video): "Αλήθειες με τη Ζήνα" - 4.6.2020

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 9 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 09/06

Ζώδια 9 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 09/06

Δημοσιεύθηκε: 09.06.2019 | 07:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 09 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 09 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους. Η ρομαντική διάθεσή μας, μια ευγενική λέξη ή χειρονομία, η ειλικρίνεια των συναισθημάτων μας, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου μας ή να μας βοηθήσει να παραμερίσουμε δυσκολίες και προβλήματα του παρελθόντος, για όσους έχουν σχέση, και να χαράξουμε μια νέα κοινή πορεία προς το μέλλον. Η ανάγκη μας για συναισθηματική πληρότητα, για πνευματική διέγερση αλλά και για έξυπνο φλερτ πυροδοτούνται από το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/6, όπου συναντά μέχρι τις 21 Ιουνίου τον Ήλιο! Είναι ένα διάστημα που κοινωνικοποιούμαστε με μεγαλύτερη ευκολία, φαίνεται να απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής, αλλά βαθιά μέσα μας αποζητάμε τρυφερότητα και ασφάλεια. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Διώξε την πλάνη που σε βασανίζει! Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου με το πέρασμα της Αφροδίτης στου Διδύμους και στον 3ο οίκο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το ταίρι σου να σου μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό με την Σελήνη στην Παρθένο. Απόφυγε περιττές εντάσεις και λογομαχίες. Κάποιες συγκρούσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα. Πάρε τις καταστάσεις όπως έρχονται, γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!