Τα ζώδια σήμερα 09/02/2020

Pluralism / Φεβ 09, 2020 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

9 Φεβρουαρίου 2020 07:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι προβλέπουν τα άστρα για την τελευταία ημέρα της εβδομάδας; Πώς θα είναι η Κυριακή για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να εφαρμόσετε έναν νέο, πιο πνευματικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή μια πιο ισορροπημένη και φιλοσοφημένη αντιμετώπιση της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο την δουλειά σας, με όλα τα προβλήματα που την συνοδεύουν. Σκεφτείτε, όμως, ότι σας παρέχει μια ασφάλεια και τα μέσα επιβίωσης. Άλλωστε, είστε ελεύθεροι να ανοίξετε τα φτερά σας…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως το στρες και μια πιθανή κατάθλιψη του τελευταίου καιρού να έβλαψαν τον οργανισμό σας και σήμερα θα αισθανθείτε πιθανόν τις συνέπειες. Αντιμετωπίστε την ζωή με μια πιο θετική ματιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έλεγχος που θα προσπαθήσετε να ασκήσετε στους γύρω σας σήμερα μπορεί να είναι ακραίος και, ως εκ τούτου, εκνευριστικός, με αποτέλεσμα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα προσδοκούσατε…

ΛΕΩΝ

Έχετε την τάση να γίνετε απότομοι, έως και ειρωνικοί, με όσους αισθάνεστε ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το οξυδερκές σας μυαλό. Είναι μια προσέγγιση, όμως, τελείως λανθασμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια δικά σας άτομα χρειάζονται την στήριξή σας σήμερα και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια. Θα σας εκνευρίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και να ξεβολευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε έριδες και διαπληκτισμούς στον εργασιακό σας χώρο και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας να παράγετε μεγαλύτερη ποσότητα δουλειάς από αυτή που αντικειμενικά μπορείτε, γιατί θα εκτεθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή θα φτάσει σε νέα ύψη σήμερα, για όσους έχουν μόνιμη σχέση! Μέσα από την αρμονία και την αλληλοκατανόηση, μπορείτε να επιλύσετε πολλά μελανά σημεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, μέσα από καλή διατροφή και ξεκούραση, γιατί η γρίπη καραδοκεί και μπορεί να σας ρίξει στο κρεβάτι. Προσέχουμε για να έχουμε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως θα πρέπει να κάνετε εκείνη την συζήτηση με τον σύντροφό σας σήμερα για όλα εκείνα τα προβλήματα που βλέπετε να υπάρχουν στην σχέση σας. Φιλτράρετε όμως τα λόγια σας, γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, θα μπορούσατε να κάνετε μεγαλύτερη ζημιά απ’ ότι καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά θέματα φαίνεται να κυριαρχούν στην σημερινή μέρα σας και θα πρέπει να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση, για να παραμείνουν τα πράγματα υπό έλεγχο.

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι ιδανική μέρα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σήμερα. Έχετε θετική διάθεση, πολλή ενέργεια και θα ήταν κρίμα να μην την εκμεταλλευόσασταν παραγωγικά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!