Τα ζώδια σήμερα 08/10/2019

Pluralism / Οκτ 08, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 8 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 08/10

Ζώδια 8 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 08/10

Δημοσιεύθηκε: 08.10.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα της οικειότητας όπου και θα παραμείνει μέχρι και την 1/11. Έτσι ευκολότερα φτάνεις στον πυρήνα των προβλημάτων σου και φαίνεται να μπορείς να δώσεις δραστικές λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά και με τη δυναμική εξουσίας. Απόφυγε λάθη στα εργασιακά που σε παρασύρει η βιασύνη ή και η δυσκολία συγκέντρωσής σου. Το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ανεβαίνει. Πρόσεξε και διοχετεύεσαι την ενέργειά σου σωστά και μη γίνεσαι κτητική και καταπιεστική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι πια αποφασισμένη να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η νέα θέση της Αφροδίτη εκτός απ’ τα ερωτικά, ευνοεί και τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα σου ανοίγει νέες πόρτες και φέρνει λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν που φαντάζουν ακόμα και σαν δώρο. Αντάλλαξε απόψεις και συμβουλές με συναδέλφους και γενικά άτομα που η κρίση τους είναι σημαντική για εσένα. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου απόψε και φρόντισε να προσθέσεις και μαγεία στη συνταγή της ευτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις και αλλαγές στη συναισθηματική ζωή σου. Κάτι σταθερό, ουσιαστικό και συναρπαστικό φαίνεται να μπαίνει στη ζωή σου το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ηλιακό 6ο οίκο σου και σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις περισσότερη αρμονία στην καθημερινότητα και εργασία σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να κερδίσεις από τις σχέσεις με τους ανθρώπους, που περνάς αρκετό χρόνο μαζί τους. Οι επαγγελματικές εξελίξεις φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, για αυτό και η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Μια δυσκολία στον τρόπο επικοινωνίας από μεριά σου, επιβαρύνει την ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η ανταπόκριση που λαμβάνεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει μειώνει το αίσθημα μοναξιάς σου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!