Τα ζώδια σήμερα 07/06/2020

Pluralism / Ιουν 07, 2020 - Πηγή: eleftherostypos

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου από την Αριέλλα Καρά

07:35

Κοινοποίηση 0

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο τρέχων μήνας θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου.

Πολλές οι αλλαγές που θα προκύψουν, ειδικά σε σχέσεις και φιλίες. Το παρελθόν θα κάνει διακριτικά την εμφάνισή του και ίσως κάποιες αναπάντεχες επανασυνδέσεις να πραγματοποιηθούν.                             

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Συζυγικές αποφάσεις

Οι αλλαγές που ήδη σκέφτεστε να προτείνετε στον σύντροφό σας έχουν κάνει τον γύρο τους μέσα στο μυαλό του και αυτά που θέλετε να καταφέρετε για τη σχέση σας ίσως και να έρθουν πολύ πιο σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Προτάσεις δέσμευσης

Σας έρχονται μαντάτα που μπορεί να σας ενθουσιάσουν. Το άτομο που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει τραβήξει την προσοχή σας θα σας προσεγγίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Προτάσεις

Δεν υπάρχει κάποια λογική σε όλο αυτό που ζείτε μέσα στη σχέση σας. Πολλά τα νεύρα και καμία λύση. Μήπως υπάρχει εξωγενής παράγοντας που πρέπει να δείτε πιο αναλυτικά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Επανενώσεις συντρόφων

Δεν έχετε χρόνο ή διάθεση για την προσωπική σας ζωή. Αυτό μέσα σε αυτή την καλή νέα περίοδο θα αλλάξει άρδην. Νέος έρωτας θα εισέλθει στη ζωή σας και θα σας κάνει να πιστέψετε και πάλι στην αγάπη!

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Αισθηματικές εκπλήξεις

Οι σκέψεις που έχετε και θέλετε να τις μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας για μια πιο επίσημη δέσμευση μέσα στο καλοκαίρι καλό θα ήταν να περιμένουν για λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Ανεση

Σίγουρα έχετε νεύρα με όλα αυτά που έχουν γίνει με τον άνθρωπό σας, αλλά ευτυχώς ακόμη και το γυαλί να έχει ραγίσει το σύμπαν θα σας ξαναφέρει κοντά.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Προτεραιότητα

Το άτομο που για τους δικούς του λόγους δεν σας δίνει την ερωτική του προτεραιότητα θα σας πλησιάσει με προτάσεις και λόγια καρδιάς, που πιθανόν και να σας συγκινήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Νέα πρόσωπα

Αυτός που ζητάτε -και προς έκπληξή σας- θα εμφανιστεί μέσα στη νέα εβδομάδα και θα σας αλλάξει την ψυχολογία. Δεν έρχεται για να παίξει, αλλά για να μείνει μόνιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Οικογένεια

Μη διαμαρτύρεστε χωρίς λόγο. Ο άνθρωπός σας είναι κοντά σας και πραγματικά κάνει ό,τι μπορεί για να σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Επανασυνδέσεις

Είστε απόλυτα επικεντρωμένοι σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Είστε το  ζώδιο, επίσης, που μέσα στους επόμενους 2 μήνες θα έχει και τις περισσότερες επανασυνδέσεις και γάμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Προσέγγιση

Δοκιμάστε να μην πείτε όλα αυτά που έχετε στο κεφάλι σας στον καινούργιο άνθρωπο που μόλις έχετε γνωρίσει. Δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλα, άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Αλλαγές

Εχετε ξεχάσει όλα αυτά που περάσατε στο άσχημο παρελθόν και το μόνο που αποζητάτε είναι να βρείτε κάποιον πιο συμβατό με εσάς. Κάτι σας προσεγγίζει προσεχώς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!