Τα «μυστικά» για το βάψιμο των αυγών
Pluralism / Απρ 05, 2018
Ένα από τα μυστικά είναι να αφήσετε τα αυγά να έρθουν πρώτα σε θερμοκρασία δωματίου και μετά προχωρήστε στο βράσιμο. Αυτό επειδή μπορεί να σπάσουν λόγω της απότομης διαφοράς της θερμοκρασίας. Επίσης μέσα στο νερό που βράζουν ρίξτε λίγο αλάτι και ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!
Καλύτερα της εβδομάδας
Twitter Trends
1. #αμβλωσεις
2. #fosstotounel
3. #cancel_εκτρωσεις
4. #kalytera
5. #RoeVsWade
6. Κωνσταντινος Τζουμας
7. καλο σαββατοκυριακο
8. Βελεθ
9. America
10. ανωτατου δικαστηριου