Σχολή σεξ στην Ελλάδα

Pluralism / Μάιος 29, 2017

Στην Ελλάδα για πρώτη φόρα θα υπάρξει ακαδημία για το σεξ. Συγκεκριμένα, η γνωστή σεξολόγος Ειρήνη Χειρδάρη θα είναι επικεφαλής της σχολής.
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με θέμα το σεξ για άντρες και θα αφορά τον τρόπο χειρισμού της σεξουαλικής ενέργειας. Είναι τελείως ανώτερη γνώση για το σεξ», λέει χαρακτηριτικά η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη στην εφημερίδα Espresso.

Όσον αφορά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μαθήματα στριπτίζ από επαγγελματίες, ηδονιστικά κόλπα του αισθησιακού σεξ και την πρακτική του ταϊλανδέζικου body massage.

Επιπλέον, περιλαμβάνεται ταντρικό μασάζ, τεχνικές γυναικείου αυνανισμού, ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ και τις καλύτερες τεχνικές αυνανισμού για το ανδρικό μόριο.

Εκτός από ην Ειρήνη Χειρδάρη θα συμμετέχουν μαζί της ο σεξολόγος Θεόφιλος Καλιτσάρης, αλλά και ο ψυχολόγος Τόλης Αλεξάνδρου.

«Στην αρχή της καριέρας μου ήταν δύσκολο. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι είμαι εξώλης και προώλης. Αν ήμουν άντρας θα ήταν πολύ καλύτερα. Δέχθηκα τρομερό πόλεμο, σαφώς και από δημοσιογράφους. Με κοίταζαν υποτιμητικά. Τώρα γύρισαν όλοι και μου ζητούν συνεργασία. Θέλουν να τους κάνω συνεργασίες» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Ειρήνη Χειρδάρη.