Η σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, είναι ένα συνοδευτικό πιάτο που μοιάζει με πουρέ.
250 γρ. ψωμί του τοστ, χωρίς την κόρα. 10 ml ξύδι. 5 σκ. σκόρδο, χοντροκομμένες. 150 ml ελαιόλαδο. 70 γρ. καρύδια. Νερό.
... το λεµόνι ή το ξίδι. Σερβίρουµε µε τον µπακαλιάρο.
Η καλύτερη παρέα του τηγανητού μπακαλιάρου, γνωστή και ως αλιάδα, θέλει ελάχιστα υλικά, ωστόσο δεν είναι πάντα τα ίδια.
1. #GREENG2. #μετρο_θεσσαλονικης3. #ethnikiellados4. #firstdatesgr5. #OlympiacosBC6. Αγγλια7. Μαριγκονα8. Αγγλοι9. Αντωνιος10. Γιοβανοβιτς