Προτάσεις « απόδρασης » για την Πρωτομαγιά

Pluralism / Απρ 26, 2018
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

Η έναρξη του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός. Η Πρωτομαγιά κάθε χρόνο συμβολίζει την έλευση των θερινών μηνών. 'Έτσι, λοιπόν ας δούμε πως μπορούμε να περάσουμε όμορφα εκείνη την πρώτη μέρα του Μαϊού ακόμη και όταν βρισκόμαστε στην Αθήνα.

Τι λέτε για Σούνιο;;

Δίπλα στη θάλασσα βλέποντας τον μεγαλοπρεπή ναό του Ποσειδώνα μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε υπέροχες στιγμές. Το Σούνιο διαχρονικά αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αττικής, όπου δέχεται επισκέπτες από παντού.  Μπορείτε να  πάτε ακόμη στη Βάρκιζα ή στο Λαγονήσι για βουτιές, αλλά και να φάτε στις γύρω ταβέρνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για σουνιο

Κλασσικά κέντρο..

Η Αθήνα ή μάλλον η καρδιά της Αθήνας ( Μοναστηράκι, Θησείο, Πλάκα, Ακρόπολη) αποτελούσαν και αποτελούν ίσως το πιο όμορφο κομμάτι της. 'Όσες φορές και εάν πας θα ξαναπάς, τα ουζάκια και τα μεζεδάκια στην Πλάκα είναι αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων και όχι μόνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για πλακα

Ναύπλιο-Χαλκίδα..

Για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε τελείως μία επίσκεψη στο πανέμορφο και γραφικό Ναύπλιο είναι η ιδανική λύση. Το Ναύπλιο διαθέτει πολλά μαγαζιά για να διαλέξετε ό,τι σας αρμόζει, αλλά και αρχοντική ομορφιά και μακράν ιστορία.

'Όσον αφορά τη Χαλκίδα, είναι μόλις 50 λεπτά από την Αττική και μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία της και να αλλάξετε παραστάσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για ναυπλιο

Ναύπλιο

Αποτέλεσμα εικόνας για χαλκιδα

Χαλκίδα

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!