Προσφορές κλιματιστικών!

Pluralism / Ιουλ 24, 2018

Βρείτε τις καλοκαιρινές προσφορές για εσάς...που θέλετε να δροσιστείτε από τον καύσωνα!!

 

TOYOTOMI Hiro Eco HTN-712R32 Wi-fi

 

Φτιάξε τις τέλειες συνθήκες θερμοκρασίας με το κλιματιστικό της Toyotomi Hiro Eco. Από τα βασικά του χαρακτηριστικά, ξεχωρίζει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Wi-Fi ώστε να έχεις τον απομακρυσμένο έλεγχο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, μέσω του smartphone. Όσο αφορά τις επιδόσεις του, πρόκειται για ένα κλιματιστικό 12000BTU με παρόμοια απόδοση τόσο σε θέρμανση αλλά και ψύξη. Χάρη στη λειτουργία έξυπνης απόψυξης, το κλιματιστικό μπορεί και ενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία μόνο όταν το έχει ανάγκη, με αποτέλεσμα να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. 
 
499 ευρώ από 529 ευρώ
 
 
 
 
 
TOYOTOMI Hiro Eco HTN-709R32 Wi-fi
Φτιάξε τις τέλειες συνθήκες θερμοκρασίας με το κλιματιστικό της Toytomi Hiro Eco. Από τα βασικά του χαρακτηριστικά, ξεχωρίζει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Wi-Fi ώστε να έχεις τον απομακρυσμένο έλεγχο, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, μέσω του smartphone. Όσο αφορά τις επιδόσεις του, πρόκειται για ένα κλιματιστικό 9000BTU με παρόμοια απόδοση τόσο σε θέρμανση αλλά και ψύξη. Χάρη στη λειτουργία έξυπνης απόψυξης, το κλιματιστικό μπορεί και ενεργοποιεί αυτή τη λειτουργία μόνο όταν το έχει ανάγκη, με αποτέλεσμα να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. 
 
 
 
 
449 ευρώ με Δωρεάν Εγκατάσταση
 
 
 
MIDEA Prime 9 MA2-09NXD0-I WiFi Ready
Αποτελεσματική ψύξη και θέρμανση στο σπίτι με το κλιματιστικό Midea Inverter Prime MA2-09NXD0. Με υψηλής ποιότητας κατασκευή, η λειτουργία θέρμανσης αλλά και η λειτουργία ψύξης, θα σου προσφέρουν αποτελεσματικά, τις τέλειες συνθήκες άνεσης στο σπίτι.
 
Το κλιματιστικό έχει τη δυνατότητα να παραμετροποιεί τη λειτουργία του σε πραγματικό χρόνο, με βάση τις συνθήκες και τα δεδομένα του χώρου. Σε συνδυασμό με τα φίλτρα ιονισμού υψηλής πυκνότητας, θα αναπνέεις πεντακάθαρο αέρα, απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες.
 
 
419 ευρώ από 439
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!