Ο Λογιστής - Τι εντυπώσεις μας άφησε η ταινία;

Pluralism / Οκτ 30, 2016

Είδαμε τον λογιστή ( the accountant).

 

Η αλήθεια είναι ότι το 7.7 στο ,IMDB μας φάνηκε υπερβολικό. Παρόλα αυτά δεν θα πάμε ούτε στο άλλο άκρο και να πούμε ότι πρόκειται για μια χάλια ταινία.

 

 

 

 

 

Η ταινία πραγματεύεται έναν λογιστή ο οποίος ειχε αυτισμό παρόλα αυτά έχοντας έναν σκληρό στρατιωτικό πατέρα  ο οποίος τον έβαλε από μικρό μαζί με τον αδερφό του να μάθουν πολεμικές τέχνες.  Ενώ πήρε για πελάτη μια μεγάλη τεχνολογική εταιρία και καθώς ήταν κοντά στο να ξετυλίξει το κουβάρι της απάτης ένα πληρωμένο συμβόλαιο για να τον βγάλουν από την άκρη αποτελεί τον λόγο που θα αρχίσουν πολλές μάχες και δράση.


Τα κατορθώματα του μας έδωσαν την εντύπωση ότι ήταν σχεδόν ο Jack Norris αλλά το βαθύτερο νόημα είναι οι ικανότητες που έχουν τα παιδιά με αυτισμό και το τι μπορούν να πετύχουν.Βέβαια σε ορισμένα σημεία οι ικανότητες του λογιστή δίνουν χιουμοριστικές διαστάσεις στην ταινία.Η πρόθεση και η έμπνευση θα λέγαμε γενικά ότι ήταν καλή,η υλοποίηση όμως δυστυχώς μας απογοήτευσε.Παρόλα αυτά θα λέγαμε ότι περνάει ευχάριστα η ωρα και δεν θα σας αποτρεπαμε από το να πάτε να την δείτε.

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!