Ούτε και σήμερα η απόφαση για τον τελικό!

Έλενα Δημητρίου / Ιαν 27, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Ούτε σήμερα βγήκε μια τελική απόφαση για το που θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και του Άρη δεν κατέληξαν σε ομόφωνη απάντηση ούτε στο σημερινό τους συμβούλιο και η συνάντηση για την τελική απόφαση μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

  Η κορυφαία επιλογή στην οποία συμφώνησαν και οι «πράσινοι» αλλά και οι «κίτρινοι» είναι το κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα. Ωστόσο, δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως θα πραγματοποιηθεί εκεί καθώς προέκυψαν προβλήματα με την τοπική αστυνομία, διότι το γήπεδο δεν διαθέτει σύστημα ασφαλείας με κάμερες, αλλά ούτε μπορεί να γίνει η χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

  Οι άνθρωποι του Άρη, οι οποίοι θέλουν πολύ να γίνει ο αγώνας εκεί, πρότειναν να πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα για να καλυφθούν όλα αυτά. Αν δεν τα καταφέρουν τελικά, ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση από την σημερινή συνάντηση:

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας , των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Άρη και εκπροσώπων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής: Έγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισα. 

Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αυτή έγινε αποδεκτή.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!