Οι 5 ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πρωτεύουσες καρτέλες

Pluralism / Ιαν 15, 2017

Μια άλλη δύσκολη αποστολή που καλούμαστε να βγάλουμε εις πέρα είναι να διαλέξουμε τα 5 πιο αντιπαθητικά πρόσωπα αυτήν την  στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Τί να πρωτοδιαλέξεις και από που; Από την ενημέρωση, την ψυχαγωγία από που; Δύσκολη υπόθεση, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν.

Νο5 : Σάσα Σταμάτη:Η Σάσα ... Την Σάσα ..αλά μαγκιά. Τη βλέπουμε να φωνάζει, να ουρλιάζει, να κάνει χαμό και εν τέλει από τη τόση μαγκιά...προσφάτως της συνέλαβαν.... Η Σάσα απέδειξε ότι αξίζει να είναι πλευρό του Χορταρέα ουπς Λίτσα Πατέρα.

Νο4: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:'Ένα κορίτσι φαινόμενο! Η Όπρα της Ελλάδος! Μια γλύκα, γεμάτο ναζί κοπέλα λάθος γεμάτο νάζι κοπέλα ήθελα να πω...Μην ακούτε τις κακοήθειες μια ματιά στην εκπομπή της φτάνει, αλλά σε μην λέω και πολλά και με βρει καμιά μήνυση.

Νο3: Τατιάνα Στεφανίδου:Πάντα κλασική και...απονήρευτη. Η Τάτι μας με το γλυκό χαμόγελο της μοιράζει τον τρόμο, μοιάζει σαν ταινία  scary movie. Μοιάζει τόσο τρομακτικά ψεύτικο για να είναι αληθινό. 

ΝΟ2: Κωνσταντίνος Μπογδάνος:Πφφφφ!!  Στην αρχή νόμιζα πως μου θύμιζε εκείνον τον αντιπαθητικό ξερόλα του σχολείου, αλλά στην πορεία που τον είδα με τα στρογγυλά του γυαλιά κατάλαβα πως ήταν πρωτοξαδελφάκι του Χάρι Πότερ.  

Νο1: Μένιος Φουρθιώτης:Εδώ θα μου επιτρέψετε να σταθώ ,αφού βρίσκεται ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ στο νο1. Ωχ Χριστέ μου είναι η έκφραση για να μπορέσουμε να περιγράψουμε τον σουρεαλισμό της εκπομπής. Ο Μένιος χορεύει, ενώ ο σκηνοθέτης του κάνει κοντινά πλάνα στο πορσελάνινο πρόσωπο του από τις κρεμούλες που μοιράζει. Ετοιμόλογος, στο τρέιλερ για την έναρξη της εκπομπής τους μας τρομοκράτησε βγαίνοντας απ'τις πισίνες, φέτος υποσχέθηκε πως θα κάνει και αποκαλύψεις και στην πολιτική ίσως κάτι ανάλογο με το σκάνδαλο Watergate. Ο Μένιος με την τηλεοπτική του παρουσία έχει αποτρέψει πολλά νέα άτομα απ'το να γίνουν δημοσιογράφους.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!