Μπακαλιάρος σκορδαλιά στο… μικροσκόπιο των διατροφολόγων

Pluralism / Μαρ 25, 2019 - Πηγή: onmed
Viral: (Video): "Αλήθειες με τη Ζήνα" - 4.6.2020

Η σκορδαλιά - που άλλοι τη λατρεύουν και άλλοι δεν θέλουν ούτε να τη μυρίσουν - βασίζει όλη τη διατροφική της αξία στο σκόρδο, που είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες, λόγω της ουσίας αλισίνης που περιέχει και η οποία είναι «υπεύθυνη» και ...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!