Μαριάννα Καλλέργη: διπροσωπίες, κλεψιές, κλίκες, στο Survivor

Pluralism / Φεβ 24, 2017
Viral: Τα ζώδια σήμερα 14/08/2022
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε σήμερα μετά της αποχώρησή της από το Survivor, η πρωταθλήτρια του Muay Thai Μαριάννα Καλλέργη. Η πρωταθλήτρια βρέθηκε καλεσμένη στο Rodeo του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναϊδας Νέγκα.
 
Η Μαριάννα Καλλέργη “κάρφωσε” Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Στέλιο Χανταμπάκη και Λάμπρο Χούτο πως έχουν φτιάξει τη δική τους κλίκα και ανέφερε πως υπήρξαν και κλοπές.
 
«Πιστεύω ότι ο επόμενος που θα φύγει θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Υπήρχε και σε εμάς κλίκα. Όταν εγώ αρρώστησα δεν γινόταν τέσσερα άτομα να λένε το ίδιο ποίημα. Η Ειρήνη με τη Σόφη και ο Χανταμπάκης με τον Χούτο. Όταν αρρώστησα κάποιοι ήρθαν κοντά μου, κάποιοι άλλοι μην την… είδατε Μαριάννα.
 
Το τελευταίο βράδυ έχω πάει να μιλήσω με την παραγωγή μήπως και πάω στο νοσοκομείο και γυρνάω να πάω στο σπιτάκι και βλέπω τα πράγματα μου τα έχουν βάλει στην άκρη. Το είχε κάνει ο Λάμπρος. Του λέω γιατί μου τράβηξες τα πράγματα, ενώ λείπω;
 
Γιατί έχουν δημιουργηθεί σκηνικά που λέμε δεν τραβάμε, δεν αγγίζουμε τις τσάντες, γιατί έχουν πάρει ξυραφάκια, έχουν λείψει κάποια πράγματα ».

 

Ωστόσο, έκανε λόγο και για συμπαίκτες της που μπροστά στην κάμερα είχαν διαφορετική συμπεριφόρα , από ότι πίσω από τις κάμερες.Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!