Μάστορας: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του

Pluralism / Ιαν 08, 2017

Γράφει η Τζίνα Αναστασίου

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος ''Μέλισσες'', μίλησε σε συνέντευξή του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και που δεν είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα.

''Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με τα ερυθρά και τα λευκά μου αιμοσφαίρια. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι. Για την ακρίβεια δεν είχα καθόλου ερυθρά αιμοσφαίρια. Είχα ένα είδος λευχαιμίας, γι αυτό και έκανα συχνά μεταγγίσεις''. Οι γιατροί του είχαν πει πως τον έχουν ξεγραμμένο και πως μόνο ένα θαύμα θα τον έσωζε. Ο τραγουδιστής τότε ήταν πολύ μικρός και οι γονείς του πολύ στεναχωρημένοι.

Είπε επίσης πως εκεί που έμενε με την οικογένειά του, ήταν ένας γιατρός που θεράπευε διάφορες ασθένειες. όταν μετά από πολλές προσπάθειες ο πατέρας του τον εντόπισε,καθώς για εκείνη την εποχή ήταν δύσκολο να τον βρούνε, τους έδωσε κρυφά να πίνει ένα σκεύασμα από βότανα και κάπως έτσι έγινε το θαύμα, όπως τονίζει ο τραγουδιστής. Εν τω μεταξύ, καθώς θεραπευόταν ο Χρήστος Μάστορας οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Όταν έγινε τελείως καλά,όπως είπε, τότε ήρθαν με την οικογένειά του στην Αθήνα.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!