Λύθηκε το μυστήριο με το τρίγωνο των Βερμούδων;

Pluralism / Οκτ 21, 2016

Σύμφωνα, με τις τελευταίες δημοσιεύσεις λύθηκε το μύστηριο των Βερμούδων. Το τρίγωνο των Βερμούδων που είναι παγκοσμίως γνωστό, καθώς είναι ένα μέρος που έχουν εξαφανιστεί πλοία και αεροσκάφη , έτσι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας έχουν λεχθεί
προκειμένου να εξηγήσουν τα γεγονότα αυτά.

Νορβηγοί επιστήμονες, όμως ισχυρίζονται πως μάλλον έλυσαν το μυστήριο που κρύβεται στο τρίγωνο των Βερμούδων,που βρίσκεται μεταξύ της Φλόριντας, των Βερμούδων και του Πουέρτο Ρίκο στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αρκτικής της Νορβηγίας, πιστεύουν πως οι υποβρύχιες εκρήξεις ευθύνονται για τις εξαφανίσεις των πλοίων. Πιο συγκεκριμένα, «Υπάρχουν πολλαπλοί γιγάντιοι κρατήρες στον πυθμένα της θάλασσας σε μια περιοχή στα δυτικά της θάλασσας του Μπάρεντς και είναι πιθανότατα η αιτία τεράστιων εκρήξεων αερίου. Η περιοχή του κρατήρα είναι πιθανό να αντιπροσωπεύει ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συγκέντρωσης για την απελευθέρωση θαλάσσιου μεθανίου στην Αρκτική», δήλωσαν στους «Sunday Times».

Αν ισχύει, τότε μπορούμε να πούμε πως η έκρηξη μεθανίου είναι υπεύθυνη για το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Βέβαια, οφείλουμε να σκεφτούμε πως οι καταγραφές των απωλειών σε αεροσκάφη και πλοία στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια, έδειξαν πως δεν υπήρξε τίποτε που να αποδεικνύει πως οι απώλειες ήταν αποτέλεσμα οποιασδήποτε άλλης αιτίας εκτός από φυσικά αίτια. Δεν έχουν εντοπιστεί περίεργοι παράγοντες» αναφέρει η ακτοφυλακή στην ιστοσελίδα της.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!