Κυρίαρχος στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός!

Έλενα Δημητρίου / Οκτ 28, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Ολυμπιακό στη βροχερή Λεωφόρο με 1-0, με τον κόσμο του να δημιουργεί μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

  Μια ομάδα που αντιμετωπίζει τόσες δυσκολίες, μια ομάδα η οποία θεωρείται από πολλούς τελειωμένη, έτοιμη για… γ’ τοπικό. Αυτή η ομάδα απέδειξε ότι παρά τα προβλήματα του συλλόγου, δεν παραδίδει τα όπλα, δεν εγκαταλείπει και μάλιστα γίνεται εφιάλτης για τις «κορυφαίες» ομάδες του πρωταθλήματος.

  Οι πράσινοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη, με γκολ του Βιγιαφάνες στο 57’, απέναντι στους αιώνιους αντιπάλους τους και πλέον έχουν φτάσει τους 13 βαθμούς.

  Άκρως συγκινητικό ήταν και το φινάλε του αγώνα, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τραγουδάει «Εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ» και τους ποδοσφαιριστές απέναντί τους να συμβαδίζουν. Ομάδα και κόσμος γίνανε ένα αποδεικνύοντας πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Βιγιαφάνες (83’ Καμπέσας), Λουντ, Χίλιεμαρκ (87’ Κουτρουμπής), Μολίνς (68’ Μουνιέ).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Σισέ, Κούτρης, Οτζίτζα (77’ Ζιλέ), Ρομαό, Πάρντο (74’ Ανσαριφάρντ), Φορτούνης, Ανδρούτσος (65’ Καρσελά), Εμενίκε.

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!