Και η Ντόρτμουντ κόντρα στο διάταγμα του Τραμπ!

Έλενα Δημητρίου / Ιαν 26, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Η Ντόρτμουντ έστειλε ένα τολμηρό μήνυμα μέσω του επίσημου προφίλ της ομάδας στο twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία η οποία σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έγινε viral παγκοσμίως.

  Η απόφαση του Τράμπ, του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ να υπογράψει διάταγμα για την ανέργεση του τείχους στα σύνορα του Μεξικού για να μη δέχεται η Αμερική πρόσφυγες έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τον επίσημο λογαριασμό της Ντόρτμουντ στο twitter είναι κάποιοι από αυτούς που έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους. Αυτό το έκαναν αναρτώντας μια φωτογραφία στο προφίλ της, στην οποία απεικονίζεται το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της, που πάντα είναι γεμάτο και ως σχόλιο έγραψαν πως είναι «το μοναδικό τοίχος στο οποίο πιστεύουν».

  Η ανάρτηση αυτή σύντομα έγινε viral με τον κόσμο να αποθεώνει στα σχόλια της φωτογραφίες τους ανθρώπους της διοίκησης για την κίνησή τους. Δεν ήταν όμως λίγοι και αυτοί οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν και ζήτησαν να μην ασχολούνται με τα πολιτικά ζητήματα, καθώς έχουν κουραστεί πλέον να διαβάζουν ειδήσεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!