Ισόπαλο το ντέρμπι στη Λεωφόρο!

Έλενα Δημητρίου / Νοε 19, 2017

Της Έλενας Δημητρίου,

  Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague.

  Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Παρά τη βροχή και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν σε μια κατάμεστη Λεωφόρο, με τους φίλαθλους του Παναθηναϊκού να βρίσκονται πλάι του παντός καιρού.

  Το σκορ στη Λεωφόρο άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό για τους πράσινους ο Μολέντο. Ο άσος του Παναθηναϊκού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη με εκπληκτική κεφαλιά, έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ.

  Ο αγώνας ολοκληρώθηκε υπό μεγάλες εντάσεις, αφού στο 83ο λεπτό υπήρξε σύγκρουση του Βιγιαφάνες και του Λόπες. Η σύγκρουση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Χιμένεθ, έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τις εξέδρες του τριφυλλιού, επειδή ο διαιτητής τον απέβαλε, όταν πήγε να επιχειρήσει να μπει στον αγωνιστικό χώρο, στη διαμάχη των δύο ποδοσφαιριστών. Στη συνέχεια, ο διαιτητής μοίρασε από μία κίτρινη κάρτα στους Βιγιαφάνες και Λόπες.

  Στο 95ο λεπτό, ο Λιβάγια έκανε το 1-1, με τους κιτρινόμαυρους να πετυχαίνουν μια… ιδιαίτερη ισοπαλία.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!