Η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά

Pluralism / Δεκ 17, 2016

Γράφει η Τζίνα Αναστασίου

 

Σύμφωνα, με την ιστοσελίδα Hollywood REPORTER ,η  δημοφιλής ηθοποιός που φέτος είχε μετρημένες εμφανίσεις σε ταινίες, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη τηλεοπτική σειρά Today Will be Different, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρία Σεμπλ.

H Αμερικανίδα συγγραφέας έγραψε επίσης τη διασκευή για τη μικρή οθόνη του μυθιστορήματός της, όπου το κεντρικό πρόσωπο, η ‘Ελινορ Φλουντ, σηκώνεται μια μέρα φιλοδοξώντας να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια της .Ωστόσο οι εξελίξεις είναι πολλές και αναμένουμε να τη δούμε σύντομα.

Η σειρά δεν έχει βρει ακόμα εταιρεία διανομής, παρ όλα αυτά η συγγραφέας είναι πολύ χαρούμενη για την επιλογή της πρωταγωνίστριάς της! «Είμαι κατενθουσιασμένη που η Τζούλια Ρόμπερτς θα ενσαρκώσει την ‘Ελινορ Φλουντ», δήλωσε σύμφωνα με το site.

Η 49χρονη σταρ, η οποία έπαιξε πρόσφατα στο «Money MONSTER» της Τζόντι Φόστερ δίπλα στον Τζόρτζ Κλούνει και στην πετυχημένη κωμωδία «Γιορτή της Μητέρας», είχε μέχρι σήμερα περιορισμένες εμφανίσεις ως “guest star” σε τηλεοπτικές παραγωγές, εκτός από την τηλεταινία «The normal heart».

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!