Ευαγγελία Συριοπούλου: με τον άνθρωπο μου ζούμε πολύ όμορφα

Pluralism / Δεκ 16, 2016

Στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και στην εφημερίδα «Αγορά» μίλησε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

 

 -Από την στιγμή που τελείωσες την δραματική σχολή δεν έχεις σταματήσει να δουλεύεις. Αν αυτό δεν είναι τύχη μέσα στην κρίση τότε τι είναι; 

Η αλήθεια είναι ότι από το 2011 που τελείωσα την σχολή του Εθνικού Θεάτρου νιώθω ιδιαίτερα τυχερή. Βέβαια στην αρχή υπήρχαν πολλές δυσκολίες, έτρεχα σε πολλές οντισιόν, ακόμη τρέχω στις οντισιόν για ένα ρόλο. Ευτυχώς από τότε που βγήκα από την σχολή έχω δουλέψει με πολύ σημαντικούς ανθρώπους, όπως ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Δημήτρης Λιγνάδης και τα τελευταία 2 χρόνια με ο Θοδωρής Αθερίδης. Ωστόσο, εκτός από την τύχη υπάρχει και η σκληρή δουλειά που κάνω, γιατί το επάγγελμα αυτό το αγαπάω και είναι το πάθος μου.

 

-Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις πέρα από την υποκριτική; 

Έχω τελειώσει παιδαγωγός προσχολική ηλικίας κι έχω δουλέψει ως νηπιαγωγός πριν την σχολή. Επίσης μπορεί τώρα τα ωράρια μου να είναι πολύ πιεστικά, αλλά παλιότερα που είχα μόνο το θέατρο έκανα θεατρικό παιχνίδι σε παιδάκια. Αν έχω στο μέλλον τον χρόνο, θα συνεχίσω να το κάνω επειδή το απολαμβάνω πολύ να δουλεύω με παιδιά. Αυτό το απρόσμενο που έχουν με εξιτάρει και με κάνει κι εμένα παιδί.

 

-Για τον άνδρα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην ζωή σου είναι εύκολο να διαχειριστεί αυτή την δημοσιότητα; 

Είναι κάτι εύκολο, δεν μιλάμε για δύσκολα πράγματα. Από εκεί και πέρα όμως φροντίζεις να το προστατεύεις όλο αυτό που ζεις. Το να έρθει κάποιος και να σου ζητήσει να βγείτε μια φωτογραφία δεν δυσκολεύει τον άνθρωπο που έχεις στην ζωή σου, γιατί ξέρει ποια είναι η δουλειά σου και τι υποχρεώσεις έχεις. Όλη αυτή την δημοσιότητα την βλέπει θετικά κι όχι αρνητικά. Μέχρι τώρα επομένως η δημοσιότητα δεν έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

 

-Με αυτόν τον άνθρωπο είστε μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν σκέψεις για να κάνετε ένα παιδί; 

Αυτή την στιγμή με τον άνθρωπο μου ζούμε πολύ όμορφα, είμαστε ευτυχισμένοι και νομίζω ότι όλα έρχονται με τον χρόνο τους και την κατάλληλη ώρα. Πρέπει ο χρόνος να είναι έτοιμος για σένα για να συμβεί αυτό το πράγμα. Μεγάλωσα μέσα σε μια χαρούμενη οικογένεια, που μου έδωσε ωραία πρότυπα και φυσικά αγαπάω πολύ τα παιδιά. Εννοείται λοιπόν πως θέλω μελλοντικά να κάνω παιδιά και οικογένεια.

 

-Επομένως να φανταστώ ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα ήθελες να κρατάς αγκαλιά ένα δικό σου παιδί; 

Είναι μια πολύ όμορφη εικόνα αυτό που μου λες. Το παιδί είναι δώρο Θεού. Θα ήθελα πολύ με την νέα χρονιά να γίνω μητέρα. Αν είναι να έρθει, θα ήταν καλοδεχούμενο!

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!