Ερωτευμένος Σαίξπηρ:Μια χαρούμενη,διασκεδαστική παράσταση

Pluralism / Ιαν 20, 2019
Στο θέατρο<<Ελληνικός κόσμος>>στην Πειραιώς παίζεται το έργο «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.Ένα έργο 135’ το οποίο ευχάριστα βλέπει κανείς,κρατά το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο.Εκτυλίσσεται μια ωραία φανταστική ιστορία,στην εποχή της ελισαβετιανής Αγγλίας,η οποία δείχνει λεπτομερώς πώς εμπνεύστηκε ο θεατρικός συγγραφέας Γουίλιαμ Σαίξπηρ για να φτάσει στη συγγραφή του έργου:Ρωμαίος και Ιουλιέτα.
 
Βρίσκοντας τη μούσα του,την Βιόλα,καταφέρνει να γράψει το έργο,το οποίο συνδυάζεται με την ακμή του αγγλικού θεάτρου.Πολύ έξυπνο χιούμορ με ωραίες ατάκες και φυσικά με το υποκριτικό ταλέντο του ξεχωριστού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου,έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του,το έργο απογειώνεται και οι ηθοποιοί καταχειροκροτούνται.Αξίζει να πάτε να το δείτε.Καθημερινές μπορείτε να το απολαύσετε σε χαμηλότερες τιμές και να κλείσετε καλύτερες θέσεις.Καλή απόλαυση!
 
Πρωταγωνιστούν:
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,Έλλη Τρίγγου. Τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ ερμηνεύει η Μπέτυ Λιβανού και τον ρόλο της Παραμάνας η Μίνα Αδαμάκη. Συμμετέχουν, μεταξύ άλλων οι: Γιώργος Κοψιδάς, Δήμητρα Λημνιού, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Ορφανός, Σωκράτης Πατσίκας, Γιάννης Ποιμενίδης, Ιβάν Σβιτάιλο
Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!