Επτά νεκροί στην Αλεξανδρούπολη σε τροχαίο - Zougla

Pluralism / Αυγ 05, 2020 - Πηγή: zougla

Επτά νεκροί στην Αλεξανδρούπολη σε τροχαίο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, 07:42

Τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη. Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στον κόμβο Αρδανίου όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μετανάστες έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το τροχαίο έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα στο 648ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Αλεξανδρούπολης, όταν, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένα όχημα γεμάτο με μετανάστες -οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν στη χώρα μας παράνομα- εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση του υπό κατασκευή σταθμού διοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ενημερώθηκε για το τροχαίο από διερχόμενο πολίτη.

Εν τω μεταξύ, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο ένας εκ των πέντε τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος.

 

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είχε δηλωθεί κλοπή για το εν λόγω ΙΧΕ αυτοκίνητο στις 4 Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

 

Σημειώνεται, ότι νεκροί και τραυματίες είναι άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Πηγή: GRtimes.gr

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!