1 κιλό γαρίδες, φρέσκες ή κατεψυγμένες, μέτριες σε μέγεθος, με τα κελύφη τους; 500 γρ.
Ο chef Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μία γευστική γαριδομακαρονάδα!
Γαριδομακαρονάδα. Και νηστίσιμο και πεντανόστιμο. Μια συνταγή για ένα από τα δημοφιλέστερα πιάτα.
Αποψύχουμε τις γαρίδες. Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρώντας το κεφάλι και βγάζοντας το κέλυφος. Αφήνουμε την ουρά για ομορφιά.
Γαριδομακαρονάδα: Μια οικονομική αλλά και ταυτόχρονα «γκουρμέ» συνταγή, από τον Άκη Πετρετζίκη για την Καθαρά Δευτέρα.
1. Σαμαρα2. #Πολυτεχνειο3. #17Νοεμβρη4. Μητσοτακης5. Μητσοτακης6. #BambolaMor7. Ματι8. Αντωνακη9. Αιγαιο10. #kalytera