1 κιλό γαρίδες, φρέσκες ή κατεψυγμένες, μέτριες σε μέγεθος, με τα κελύφη τους; 500 γρ.
Ο chef Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζει στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μία γευστική γαριδομακαρονάδα!
Γαριδομακαρονάδα. Και νηστίσιμο και πεντανόστιμο. Μια συνταγή για ένα από τα δημοφιλέστερα πιάτα.
Αποψύχουμε τις γαρίδες. Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρώντας το κεφάλι και βγάζοντας το κέλυφος. Αφήνουμε την ουρά για ομορφιά.
Γαριδομακαρονάδα: Μια οικονομική αλλά και ταυτόχρονα «γκουρμέ» συνταγή, από τον Άκη Πετρετζίκη για την Καθαρά Δευτέρα.
1. #paofc2. Λεσορ3. #Γλυξμπουργκ4. #aekpaok5. Mathias6. #NMvradiatika7. Ντε Γκρες8. Τετε9. #Tsantiri10. Ραιτ