Βρήκαμε τις καλύτερες 9 προσφορές σε γυναικεία-ανδρικά αρώματα και άλλα

Pluralism / Ιουλ 23, 2020

1. Branded Perfumes - Ανδρικό Άρωμα Dolce Gabbana 125ml


Ανδρικό Άρωμα Dolce Gabbana 125ml

  • Dolce Gabbana Light Blue Homme Eau de Toilette 125ml Το Light Blue by Dolce Gabbana είναι ένα μυστηριώδες και ευδιάκριτο άρωμα που σχεδιάστηκε από τον Stefano Gabbana και αντικατοπτρίζει τον αισθησιασμό των Μεσογειακών ανδρών. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

2. Laboratory Perfumes Samphire Eau De Toilette 100ml


Laboratory Perfumes Samphire Eau De Toilette 100ml

3. Branded Perfumes - Γυναικείο Σετ Burberry


Burberry Her Eau De Parfum 50ml

  • Body Lotion 75ml Το Burberry Her Eau De Parfum 50ml είναι ένα λουλουδένιο γυναικείο άρωμα με νότες κορυφής από βατόμουρο/φράουλα/πετροκέρασο/φραγκοστάφυλλο/λεμόνι και Μάνταριν όρανζ Οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και βιολέτα οι νότες της βάσης είναι κεχριμπάρι/βρύα δρυός/νότες ξύλων/Μόσχος/πατσουλί/βανίλια και κασμήρι.

4. Trussardi My Name Eau de Parfum 50ml

5. Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette 100ml

6. Άρωμα VANILLA TOUCH 50ml CM1200+1


Άρωμα vanilla touch 50ml, με νότες από γιασεμί, γλυκό άρωμα, συνδυάστε το με το αντίστοιχο body mist για πιο έντονο άρωμα, λευκο

7. O D' Azur Eau de Toilette Edt 75 ml

8. Kenzo World Power Eau de Parfum 30 ml - K024190

Kenzo World Power Eau de Parfum
Η δύναμη του να είσαι ο εαυτός σου, απόλυτα ατελής και δίχως κανένα φίλτρο. Μια ματιά σε όλους εκείνους που ισχυρίζονται τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα τους.
Το μπουκάλι διαθέτει ένα εικονικό μοτίβο της μόδας KENZO, το μάτι, σύμβολο του ανοίγματος στον κόσμο.
Ο αρωματοποιός Jérôme Di Marino (μαθητής του Francis Kurkdjian) αποφάσισε να μην βάλει ούτε μία floral νότα σε αυτό το άρωμα, προσεγγίζοντας τη θηλυκότητα από ένα εντελώς διαφορετικό- και πολύ ενδιαφέρον- οσφρητικό μονοπάτι: το Kenzo World Power είναι ένα woody aromatic κοκτέιλ που «δανείζεται» το κυπαρίσσι από την παραδοσιακή αντρική αρωματική γκαρνταρόμπα κάνοντας ένα εντυπωσιακό άνοιγμα με τη φρεσκάδα του, για να ακολουθήσει ένα αλμυρό absolute tonka bean από τη Βενεζουέλα, τολμηρό, ιδιαίτερο, εθιστικό. Η σύνθεση του Γλυκό και Αλμυρό με Oriental στοιχεία.
Σε 3 μεγέθη EDP 30ml, 50ml, 75ml.

Συστατικά: Εθιστικό εκχύλισμα Tonka Bean, Αναπάντεχοι Κρύσταλλοι Αλατιού, Αρωματικά Εσπεριδοειδή.

9. Branded Perfumes - Ανδρικό Άρωμα Moschino 125ml


Moschino Uomo Eau de Toilette 125ml

  • Moschino uomo eau de toilette είναι ένα ξυλώδες ανδρικό άρωμα με νότες κορυφής απο κόλιανδρο. κουμ κουάτ. αλδεϋδές και ροδόξυλο Βραζιλίας. Οι μεσαίες νότες είναι κυκλάμινο. κανέλα. φασκόμηλο και λάβδανο. Οι νότες βάσηςείναι μόσχος. κέδρος. αμπάρο και αψιθιά.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!