Βρήκαμε τις καλύτερες 8 προσφορές σε τεχνολογικά προϊόντα-gadgets και άλλα

Pluralism / Μάιος 25, 2019

1. FIFA 19 PS4 F19

2. Silicon Back Cover High Quality Protective Soft Case Phone Shell For MEIZU M3 Note/MEIZU MEILAN Note 3 - Transparent


[HK Stock]Silicon Back Cover High Quality Protective Soft Case Phone Shell For MEIZU M3 Note/MEIZU MEILAN Note 3 - Transparent buy from Geekbuying.com

3. LOGITECH C270 HD WEBCAM

Η Logitech σας παρουσιάζει το καινούργιo μοντέλο web κάμερας C270 με την οποία μπορείτε να απολαύσετε βιντεοκλήσεις υψηλής ανάλυσης 720p και συμβατότητα με τα πιο γνωστά προγράμματα instant messaging. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και η ανάλυση των φωτογραφιών αντιστοιχεί σε 3 megapixels.

1280 x 720 pixelsΕνσωματωμένο με Logitech RightSound technology.Hi-Speed USB 2.0 (recommended). Windows XP (SP2 or higher), Windows Vista or Windows 7 (32-bit or 64-bit).Universal clip για laptop, LCD ή CRT οθόνες. Logitech Vid HD, Logitech RightLight technology, Video and photo capture.Webcam with 5-foot cable, Logitech webcam software with Logitech Vid HD, User documentation.

 

4. TOM CLANCY'S THE DIVISION - PS4

Μια πανδημία χωρίς προηγούμενο χτύπησε την Νέα Υόρκη μέσα στον πυρετό της γιορτής Black Friday. Η μια μετά από την άλλη, οι βασικές υπηρεσίες καταρρέουν. Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, χωρίς τρόφιμα και νερό, η κοινωνία βυθίζεται μέσα στο χάος. Είστε μέρος του Division, μιας αυτόνομης μονάδας μάχιμων πρακτόρων που έχουν εκπαιδευτεί για να κινούνται ανεξάρτητα. Η αποστολή σας: να προστατεύσετε ό,τι έχει απομείνει και να επαναφέρετε την ελπίδα.

Μπείτε στο Dark Zone και θα βρείτε ένα εχθρικό περιβάλλον όπου ο κίνδυνος της μάχης με πανίσχυρους αντιπάλους ή λιποτάκτες πράκτορες είναι ανάλογος με τα πολύτιμα λάφυρα που μπορείτε να εξάγετε. Εσείς αποφασίζετε ποιον θα εμπιστευθείτε - θα συνεργαστείτε με άλλους πράκτορες για να πολεμήσετε παρέα ενάντια στους εχθρούς ή θα γίνετε λιποτάκτης για να μπείτε σε άγριες μάχες μεταξύ των παικτών; Πάντως, αν επιλέξετε να κυνηγήσετε μόνοι σας πολύτιμα αντικείμενα, να προσέχετε - ως λιποτάκτης θα γίνετε επικηρυγμένος και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Dark Zone θα δυσκολευτούν να αντισταθούν στην αμοιβή για την εξόντωσή σας.

Χαρακτηριστικά:

Μπείτε μέσα σε μια πιστή αναπαράσταση της Νέας Υόρκης, απογυμνωμένης από την υποδομή και τα συστήματα που βοηθούν μια κοινωνία να λειτουργήσει.Εξερευνήστε έναν ανοικτό διαδικτυακό κόσμο, είτε ως μοναχικός λύκος είτε ως μέλος ομάδας που συνεργάζεται χρησιμοποιώντας διαφορετικές ικανότητες, με σκοπό την επαναφορά της τάξης σε μια χαοτική πόλη.Δημιουργήστε έναν επίλεκτο πράκτορα και μάθετε νέες ικανότητες και μεθόδους, καθώς αντιμετωπίζετε συνεχόμενες εκρηκτικές καταστάσεις μέσα σε ένα δυναμικό περιβάλλον με συνοχή.Ανταλλάξτε εξοπλισμό με άλλους παίκτες διαδικτυακά ή μπείτε στο Dark Zone ως λιποτάκτης και αρπάξτε ό,τι μπορείτε από τους άλλους πράκτορες.18

5. Terrapin Ανθεκτική Θήκη Impact Shock Samsung Galaxy Note 9 - Black (131-002-109)


Η ανθεκτική θήκη Impact Shock είναι ειδικά κατασκευασμένη για το Samsung Galaxy Note 9.

6. Game Fifa 19 XBOX ONE

7. FIFA 19 - PC Game

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!