Βρήκαμε τις καλύτερες 7 προσφορές σε προϊόντα μακιγιάζ και μεικ απ

Pluralism / Δεκ 17, 2019

1. Mascara Cils Booster XL Cils Booster XL

2. Guerlain Blurring Active Base Smoothing & Blurring Effect Pore Refiner 30 ml - G042427


Βάση μακιγιάζ για την εξομάλυνση των ατελειών, τον έλεγχο της λιπαρότητας και την μείωση της εμφάνισης των πόρων. Στη σύνθεσή του, ένα ειδικό ελαστομερές που συνδυάζεται με την τεχνολογία Guerlain PoreControl, μειώνει ορατά την εμφάνιση του μεγέθους των πόρων και των λεπτών γραμμών, προσφέροντας τον ιδανικό «καμβά» για την εφαρμογή του μέικ απ, τα σφαιρίδια πυριτίου απορροφούν την λιπαρότητα, ενώ το UrbanProtection Complex με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, συμβάλλει στην προστασία από τη ρύπανση και τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών. Εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα τουλάχιστον ένα λεπτό πριν το μέικ απ.

3. NYX Professional Make-Up - Pro Multi Purpose Buffing Brush-No Colour


Pro Multi Purpose Buffing Brush by NYX Professional Make-up Soft full brush Use to buff cream or powder onto the face Smooth seamless finish Lightly sweep and blend Gives an even cover

4. Guerlain KissKiss Shaping Cream Lip Colour Limited Edition 302 Romantic Kiss 3,5 gr. - G043027


Κραγιόν με κρεμώδη, ελαφρώς σατινέ υφή για πλούσιο χρωματικό αποτέλεσμα. Στη σύνθεση, σφαιρίδια υαλουρονικού οξέως χαρίζουν όγκο στα χείλη, ενώ το έλαιο Commiphora συμβάλλει στην εξομάλυνση της επιφάνειάς τους, για καλύτερη εφαρμογή του κραγιόν και ιδανική απόδοση του χρώματος. Απόχρωση 302 Romantic Kiss.

5. Χαλί Nima Sensai Natural 160x230


Χαλί Nima Sensai Natural. Διαστάσεις: 160x230 Χαλί Nima Sensai Natural Διαστάσεις: 160x230 Ποιότητα: Βαμβάκι-Jute Τεμάχια: Μεμονωμένο

6. Givenchy Teint Couture Balm Blurring Foundation Balm Bare Skin Perfector SPF 15 4 Nude Beige 30 ml - P090004


Βελούδινο μέικ απ για μέτρια κάλυψη που προσαρμόζεται σαν δεύτερο δέρμα στην επιδερμίδα. Στη σύνθεσή του το Light and Blur Complex με πούδρα διαμαντιού εξομαλύνει τις ατέλειες ενώ καλύπτει φυσικά την επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει. Απόχρωση 4 Nude Beige.

7. Givenchy Liner Couture 1 Couture Black 0,6 gr. - P082661


Αϊλάινερ με πολύ λεπτή felt άκρη για εφαρμογή ακριβείας και έντονες χρωστικές για χρώμα υψηλής απόδοσης. Απόχρωση 1 Couture Black.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!